Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:5 (po s.n.) | Litoměřice – Písek 4:1 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Olomouc 6:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Most – Beroun 2:7 (kon.)
Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
koniec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
IHC Králové Písek
cz Sobota 15.09.2012, 17:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    51:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zaváhání hostů při rozehrávce potrestal KRYŠTOF KAFAN. Mazanec na chvíli zachránil situaci při střele Formana, ale Kafanova dorážka už mířila do prázdné branky. Asistence: Miroslav Forman.
     
    44:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Z rychlého protiútoku se prosadil KRYŠTOF KAFAN. Na levém kruhu napřáhl a tvrdě se trefil k pravé tyči. Asistence: Ondřej Kříž.
     
    28:20
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé prosazují. Po několika dorážkách se nakonec trefil PATRIK PETRUŠKA. Asistence: Tomáš Petráček, Martin Čurda.
     
    16:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po chybě hostující obrany se k puku dostal Martin Novák, jeho střelu z předbrankového prostoru ještě Mazanec vyrazil, ale na dorážku JANA RUDOVSKÉHO už byl krátký. Asistence: Martin Novák.
     
    09:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Rudovský přihrál zpoza branky mezi kruhy JAROSLAVU HAŠKOVI, který bez přípravy trefil pravý horní růžek hostující branky. Asistence: Jan Rudovský, Dušan Žovinec.

    Michal Sabó

    Góly a asistencie: 10. Hašek (Rudovský, Žovinec), 17. Rudovský (Novák), 45. Kafan (Kříž), 52. Kafan (Forman) - 29. Petruška (Petráček, Čurda)


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Brýl) - Martinka, Toman, Žovinec, Veselý, Kříž, Husák, Sobotka, Kolář - Kafan, Slížek, Forman - Rudovský, Hašek, Novák - Mrňa, Rubeš, Antončík - Racek, Hlusička, Tvrzník.
    IHC Králové Písek: Mazanec (Halmoši) - Kanov, Boháč, Makovský, Semrád, Petráček, Drtil, Klement - Dalecký, Vaniš, Slavík - Heřman, Šperger, Polodna - Kučera, Petruška, Čurda - Bernard, Vlček.

    Rozhodca: Jílek - Zavřel, Špůr