Kladno – Slavia 0:0 (kon.) | Bohemians Futsal – Balticflora Teplice 4:1 (kon.) | Pardubice – Tango Brno 2:9 (kon.)
Zruč n/S – Česká Lípa 7:1 (kon.) | Interobal Plzeň – Chrudim 2:7 (kon.) | Helas Brno – Vysoké Mýto 3:5 (kon.)
koniec
Helas Brno
3:5 (1:2)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
cz Piatok 14.09.2012, 20:00 • TJ Tatran Bohunice • Futsal liga (ČR)
     
    40
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Helas vrhnul všechny síly do útoku, ale zradilo ho nepřesnost. Míč se odrazil před sálovky PAVLA FORMÁNKA, který střelou do prázdné brány zřejmě definitivně rozhoduje o vítězi.
     
    39
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Brňané konečně našli střelce. Poté, co krásně rozebrali hostující defenzivu, Klimeš vyzval ke skórování do prázdné brány MARTINA ŠVIHÁLKA, který z metru nemohl minout.
     
    33
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Brňané přispěchali s rychlou odpovědí, ale ani nyní se žádný z jejich hráčů nezapíše mezi úspěšné střelce. Východočeši si dávají druhý vlastní gól. Smolařem okamžiku se stává JAKUB VÁGNER.
     
    32
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Lidmila se snažil nahrát na pivota, jenže celou sitauci senzačně přečetl LIBOR GERČÁK, který střelou přes celé hřiště trefuje prázdnou domácí bránu.
     
    28
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Petr Svoboda zaváhal při zpracování, míč mu bleskově vypíchl PETR MÜNZBERGER, který poslal svou střelu zkušeně podél padajícího brankáře.
     
    18
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Helas se dočkal! Po nástřelu Klimeše od postranní čáry si míč do vlastní brány nešťastně sráží PETR JENÍČEK.
     
    16
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Münzberger se dostal k odraženému míči, udělal kličku gólmanovi a nabídl lahůdku do prázdné brány ROMANU NETOLICKÉMU, jenž touto nabídkou nepohrdl a zvyšuje na rozdíl dvou branek.
     
    6
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Vágner přiťukl míč MIROSLAVU SEMERÁDOVI, který přízemní ranou propálil padajícího Večeřu a posílá tak svůj celek do vedení.

    Pavel Rosendorf

    Góly: 18. Jeníček (vla.), 33. Vágner (vla.), 39. Švihálek (Klimeš) - 6. Semerád (Vágner), 16. Netolický (Münzberger), 28. Münzberger, 32. Gerčák L., 40. Formánek

    Karty:   12. Chalupský (HEL)


    Helas Brno: Večeřa (Tuháček, Velan) - Lerch, Lidmila, Švihálek, Klimeš, Mrázek, Chalupský, Svoboda, V. Cupák, Ramborský.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák L. (Till) - Jiráský, Formánek, Michalec, Jeníček, Semerád, Metolický, Vágner, Brychta, Gerčák J., Münzberger, Forgáč.

    Rozhodca: Linhart, Kincl

    Diváci: 50