Paríž – Toulouse 2:0 (kon.) | Remeš – Montpellier 3:1 (kon.)
koniec
Stade de Reims
3:1 (1:0)
HSC Montpellier
cz Piatok 14.09.2012, 20:45Ligue 1 McDonald’s
     
    86
    Reims právě vstřelilo branku!
    Je asi rozhodnuto! Glombard opět ukázal svou genialitu. Znovu předvedl krásný průnik, poté si narazil míč se spoluhráčem a ze strany postupoval na gólmana. Místo zakončení však poslal balón na zadní tyč a tam jej do prázdné brány uklidil střídající GAETAN COURTED - 3:1.
     
    71
    Reims právě vstřelilo branku!
    Brejky domácích jsou smrtící! CHRISTOPHER GLOMBARD předvedl úchvatnou individuální akci, když prošel postupně přes tři hráče soupeře a postupoval sám proti Jourdrenovi, kterého už neměl problém překobat. Stade de Reims opět vede!
     
    56
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tomu se říká šťastná ruka trenéra! REMY CABELLA nebyl na hřišti ani minutu a hned skóruje! Na jeho křížnou střelu si sice Agassa sáhl, ale míč jen ztlumil a kulatý předmět se dokoulel do brány. Cestu za brankovou čáru ještě sledoval z blízka Camara, ale jeho pomoc už třeba nebyla.
     
    38
    Reims právě vstřelilo branku!
    Hosté sice tlačili, ale zcela zapomněli na defenzivu a jsou za to krutě vytrestáni! Z ničeho nic pádil na hostujícího gólmana DIEGO a chladnokrevně jej obstřelil. Nováček tak vede nad úřadujícím mistrem.

    Martin Augustin

    Góly: 38. Diego, 71. Glombard, 86. Courtet - 56. Cabella

    Karty:   51. Glombard (REI) - 81. Bedimo (MON)


    Stade de Reims: Agassa - Mandi, Tacalfred, Weber, Souare - Krychowiak, Ca (69. Ghisolfi), Devaux - Glombard, Diego - Fauvergue (76. Courtet).
    HSC Montpellier: Jourdren - Bocaly, Congré, Hilton, Bedimo - Stambouli, Estrada - Ait Fana (73. Mounier), Belhanda, Utaka (26. Camara) - Herrera (55. Cabella).

    Rozhodca: Tony Chapron