Brazília – Južná Afrika 1:0 (kon.) | Španielsko – Saudská Arábia 5:0 (kon.)
koniec
Španielsko
5:0 (2:0)
Saudská Arábia
cz Piatok 07.09.2012, 22:00 • Estadio Municipal de Pasarón, Pontevedra, Španělsko. • Prípravný zápas
     
    74
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    PEDRO si skvěle načasoval svůj průnik za obranu, a poté opět obloučkem, i když ne zase tolik výrazným, jako při jeho první trefě, znovu překonal Abdullaha!
     
    64
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Pokutový kop jistě proměnil DAVID VILLA, kterému se gólman předčasně složil na druhou stranu, než na kterou nakonec španělský útočník vyslal míč.
     
    47
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    XAVI přišel, viděl, vsítil. Domácí dostali možnost zahrávat přímý volný kop poblíž šestnáctky soupeře a střídající Xavi neomylně zakroutil míč do šibenice!
     
    27
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl dloubák, za který by se nestyděl ani Tonda Panenka. PEDRO dokázal proniknout za defenzivu Saúdské Arábie, a poté nádherným lobem přehodil Abdullaha!
     
    23
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo se docela snadno dostalo do soupeřova pokutového území, následně přišlo zakončení z penaltového puntíku, které úžasně Abdullah vytěsnil! Pech ale pro něj byl, že SANTI CAZORLA se dostal k odraženému míči, a poté ho nekompromisně uklidil pod břevno!

    Tomáš Schmiedt

    Góly: 23. Cazorla, 27. Pedro, 47. Xavi, 64. Villa (pen.), 74. Pedro

    Karty:   55. Al-Harbi (KSA)


    Španielsko: Valdés (73. Casillas) – Juanfran, Albiol, Piqué (46. Ramos), Monreal – Fábregas (46. Xavi), Busquets (62. Iniesta), Beñat – Cazorla (62. Silva), Torres (53. Villa), Pedro.
    Saudská Arábia: Abdullah – Al-Harbi (86. Al-Shahrani), Hawsawi (81. Al Bishi), Al Mousa, Al Bishy – Ateef, Al Jassam (57. Al-Ruwaili), Khariri, Al-Dosari (71. Al-Mosa), Jaizawi (65. Al-Hamad) – Al Shamrani (77. Al-Sahlawi).

    Rozhodca: Salmanov