Berani Zlín – Skalica 7:6 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 4:1 (kon.)
Frýdek-M. – Nový Jičín 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Zvolen 1:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 1:2 (po s.n.)
Kadaň – Beroun 2:0 (kon.) | Šumperk – Opava 5:2 (kon.) | Břeclav – SHK Hodonín 1:3 (pre.)
Karviná (Baník) – Val. Meziříčí 10:4 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 2:4 (kon.)
koniec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Štvrtok 06.09.2012, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba • Prípravný zápas
Partner:
     
    50:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla vskutku krásné akce prostějovských Jestřábů. Kaluža našel na útočné modré nastartovaného DAVIDA ZACHARA, který se v takových momentech nemýlí a po blafáku zakončoval pohotově do odkrytého místa branky. Asistence: Marek Kaluža.
     
    42:42
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se dostává poprvé v utkání do vedení. Smejkal trefil nechtěně bruslí brankáře Gleicha, který zůstal ležet v brankovišti. Následně se kotouče zmocnil PAVEL HANDL a bez problémů poslal puk do poloprázdné klece. Asistence: Filip Smejkal, Lukáš Duba.
     
    35:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ovšem porubští nakonec ztratili puk a Jestřábi toho využili k dalšímu útoku, který navíc zakončili gólem. Z prostoru mezi kruhy se přesnou tvrdou střelou k tyči nemýlil obránce PAVEL KUMSTÁT. Asistence: David Zachar, Michal Černý.
     
    33:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští svou přesilovou hru nakonec využívají. Prostějovská obrana zcela zapomněla na ROSTISLAVA VAŇKA, kterého našel před Vydrželem Krayzel. Porubský štírek jen pohodlně nastavil hůl a trefil volné místo mezi betony. Asistence: Luděk Krayzel, Martin Buček.
     
    18:59
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hrubku v porubské obraně Jestřábi nekompromisně trestají. Černý poslal puk na druhou stranu ke zcela volnému DAVIDU ZACHAROVI, který se do prázdné klece nemohl mýlit. Asistence: Michal Černý.
     
    11:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se okamžitě po buly dostala do přečíslení, ve kterém šel MAREK PAVLAČKA s Martinem Bučkem proti jedinému obránci. První jmenovaný vše řešil přesnou střelou k levé tyči. Asistence: Rostislav Vaněk, Rudolf Wolf.

    Adam Bagar

    Góly a asistencie: 12. Pavlačka (Vaněk, Wolf), 34. Vaněk (Krayzel, Buček) - 19. Zachar (Černý), 36. Kumstát (Zachar, Černý), 43. Handl (Smejkal, Duba), 51. Zachar (Kaluža)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) – Mládenka, Wolf, Zientek, Šindelář, Prokop, Slavík, Axman, Spusta – Buček, Krayzel, Vaněk, Holuša, Pavlačka, Hašek, Seidler, Šimkovič, Galajda, Chomič, Zuber.
    LHK Jestřábi Prostějov: Vrba (Vydržel) – Paška, Dufka, Kumstát, Kaluža, Tomiga, Finkes – Smejkal, Duba, Handl, Šebek, Zachar, Černý, Žajgla, Kryl, Stráněl, Berčák.

    Rozhodca: Jeřábek J. – Vengřín R., Vengřín M.