Žilina – Martin 3:2 (po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:5 (kon.) | Zvolen – Košice 3:4 (kon.)
Chomutov – Litvínov 3:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Beroun 5:2 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 5:4 (po s.n.)
Hr. Králové – Benátky n/J 0:2 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 5:5 (kon.) | Berani Zlín – Trenčín 1:2 (kon.)
Jihlava – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 7:6 (kon.) | Litoměřice – Most 5:1 (kon.)
Havířov – Šumperk 6:2 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 2:3 (kon.) | Frýdek-M. – Karviná (Baník) 1:5 (kon.)
Opava – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Prostějov – Přerov 2:8 (kon.)
po s.n.
ŠHK 37 Piešťany
5:4 (1:1, 0:2, 3:1)
Dunaújváros Steel Bulls
Utorok 04.09.2012, 18:00 • Easron Arena, Piešťany • Prípravný zápas
Partner:
     
    65:00
    Piešťany dali gól!
    PEŠKO sa s tým nepáral a strelou pod hornú tyčku rozhoduje.
     
    59:45
    Piešťany dali gól!
    Neuveriteľný zlepenec sa podaril havranom. Peško vyhral buly, Melichárek hneď nahodil pred bránku, tam bol závar ako neviem čo, ani sa nevedelo kde je puk, najlepšie sa zorientoval HARING a vyrovnáva.
     
    58:41
    Dunaújváros dal gól! Vychladnutý Ondrejka neudržal pomerne ľahký puk od modrej a z dorážky sa raduje GALANISZ. Domáci brankár asi nemá čisté svedomie.
     
    54:51
    Piešťany dali gól!
    Vyrovnané. Na dva krát pretlačil puk za Ševelov chrbát z bránkoviska CHYLO. Hostia ho nechali dorážať až príliš, čo aj gólman obrancom vyčíta
     
    51:30
    Piešťany dali gól!
    No konečne to domáci rozohrali tak ako sa má a nie bezduché strieľanie do hráčov. Zrýchlili rozohrávku a puk sa z hokejok Bučku a Peška dostal pred prázdnu bránku k HARINGOVI a ten strieľa kontaktný gól.
     
    24:53
    Dunaújváros dal gól! Taká jednoduchá akcia, prihrávka obrancu od vlastnej brány na červenú, SZOMOGYI prešiel do pásma, na kruhoch sa rozhodol vystreliť švihom a nie nechytateľnou strelou tak trochu načapal Ondrejku. Trošku irónia je, že sudí nepripísali asistenciu nikomu, hoci ten obranca by si ju za ten pas veruže zaslúžil
     
    21:43
    Dunaújváros dal gól! Využitá presilovka tak ako sa to má, rýchle nahrávky z prvej, domáci úplne vyšachovaný a nekrytý SZAPPANOS pri pravej tyčke pohodlne skóroval do odkrytej bránky.
     
    19:12
    Piešťany dali gól!
    Bratská spolupráca priniesla "havranom" vyrovnanie. Do pásma nakorčuľoval zprava J. Ručkay, vystrelil, Ševela iba vyrazil pred seba a H. RUČKAY nemal problém vyrovnať.
     
    17:18
    Dunaújváros dal gól! A máme tu otvorenie skóre, keď si do pásma nakorčuľoval PETERDI, hákovaný Kolníkom (signalizované vylúčenie) si aj tak spravil miesto na kruhoch a švihom do ľavej šibenice (z Ondrejkovho pohľadu) dostal Dunajváros do vedenia.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 20. Ručkay H. (Ručkay J., Filip), 52. Haring (Peško, Bučka), 55. Chylo (Peško, Haring), 60. Haring (Nemec, Urban), 65. Peško (pen.) - 18. Peterdi (Papp Cs.), 22. Szappanos (Tokesi, Kiss A.), 25. Szomogyi, 59. Galanisz (Lindgren, Peterdi)


    ŠHK 37 Piešťany: Ondrejka (Kičina) - Urban, Brňák, Drgoň, Filip, Hruška, Bučka, Kolník, Cuník - Mišura, Ručkay J. (C), Chylo, Ručkay H., Melichárek, Haring, Otčenáš, Nemec, Peško, Mertel, Saliji, Stupka
    Dunaújváros Steel Bulls: Ševela (Kiss T.) - Lindgren, Kiss D., Azzari, Galanisz (C), Peterdi, Chvatal, Huffner - Mestyan, Szabados, Papp Cs., Erdelyi, Tokesi, Pavúk, Groschl, Szappanos, Nagy, Papp V., Szomogyi, Virag

    Rozhodca: Novák - Valo, Adamec