Brugge – Liége 4:2 (kon.) | Anderlecht – Genk 2:2 (kon.) | Lokeren – Kortrijk 0:1 (kon.)
koniec
R.S.C. Anderlecht
2:2 (1:2)
KRC Genk
cz Nedeľa 02.09.2012, 18:00 • Constant Vanden Stock Stadium • Belgická Jupiler Pro League
     
    52
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí tým hned v úvodu druhého poločasu vyrovnává stav na 2:2. Novic na trávníku MASSIMO BRUNO se prosazuje po sedmi minutách na hřišti, když zužitkoval nahrávku Yakovenka.
     
    45+1
    Genk právě vstřelil branku!
    Do kabin se i přes pozdní branku Jovanoviće za vyrovnaného stavu nepůjde! Hosté se totiž dočkávají druhé branky, díky které jdou v nastavení do vedení 2:1! STEVEN JOSEPH-MONROSE se po nahrávce od Masiky dostal do dobré pozice v pokutovém území, ze které nedal svou bombou Protovi šanci.
     
    42
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí celek kouče Johna van den Broma přeci jenom v závěru prvního poločasu vyrovnává stav utkání na 1:1. Hostující brankář Köteles nezahrál příliš dobře, čehož využívá s pomocí Deschachta útočník RSC MILAN JOVANOVIĆ.
     
    11
    Genk právě vstřelil branku!
    Zrazu však Constant Vanden Stock Stadium zchlazuje studená sprcha! Genk jde totiž do vedení 1:0! BENJAMIN DE CEULAER dostal míč po přesné nahrávce od Buffela a tvrdou ranou pod horní tyč nedává Protovi šanci.

    Martin Mišovec

    Góly: 42. Jovanović, 52. Bruno - 11. De Ceulaer, 45+1. Monrose

    Karty:   73. Mbokani (AND) - 28. Nyland (GNK), 65. Köteles (GNK), 90+2. Nadson (GNK)


    R.S.C. Anderlecht: Proto - Odoi (46. Bruno), Wasilewski, Kouyate, Deschacht (76. Safari) - Biglia, Kljestan (46. Yakovenko), Kanu, Gillet - Jovanović, Mbokani.

    Trenér: John van den Brom

    KRC Genk: Köteles - Fernandez (90. Walsh), Koulibaly, Nadson, Hamalainen - Buffel, Nyland, Gorius, Monrose - Masika (59. Kumordzi), De Ceulaer (74. Kennedy).

    Trenér: Mario Been

    Rozhodca: Tim Pots