Petrohrad – Lev 5:4 (po s.n.) | Košice – B. Bystrica 5:0 (kon.) | Most – Füchse 2:4 (kon.)
Žilina – Třinec 2:7 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 2:6 (kon.) | Znojmo – Zvolen 3:1 (kon.)
Litvínov – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Milevsko – Tábor 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 2:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 1:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Jindř. Hradec 9:5 (kon.) | Piešťany – Nitra 7:3 (kon.)
koniec
HK Spišská Nová Ves
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
HC Prešov 07
Piatok 31.08.2012, 17:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • Prípravný zápas
Partner:
     
    58:40
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Miroslav VANTROBA od modrej vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Fedorovej bránky. Asistencie: Ľuboslav Vartovník, Ľubomír Vaic.
     
    47:53
    Prešov dal gól!
    Ďalší presný zásah hostí pri vlastnom oslabení. Vladimír KUBUS na dvakrát prekonal Godlu, Spišiaci riadne nahnevaní, ale to môžu byť len a len na seba. Kapitán Vaic okamžite k hlavnému rozhodcovi, vyžiadal si oddychový čas. Bez asistencie.
     
    46:15
    Prešov dal gól!
    Tak to je poriadna sprcha pre Spišiakov. Prečíslenie 2 na 1 vyriešil Stanislav GAVAČ excelentne. Natlačil sa pred brankára a našiel medzi jeho betónmi malú medzierku. Asistencie: Pavol Segľa.
     
    45:57
    Prešov dal gól!
    Hosťom sa podarilo skórovať pri vlastnom oslabení! Domáci Janovčík nezachytil na útočnej modrej puk, do samostatného úniku sa dostal Ján ROMANEK, ktorý popod betóny Godlu pridal už štvrtý gól svojho tímu. Bez asistencie.
     
    38:37
    Prešov dal gól!
    Zrejme aj logické vyústenie trápenia sa domáceho tímu pri rozohrávke. Kubiš sa po svojom zakončení ešte neradoval, ale po dorážke Tomáša BENKA už áno. Nikým nekrytý Benko pohodlne do odkrytej bránky. Asistencie: Jakub Kubiš.
     
    29:48
    Prešov dal gól!
    Vladimír KUBUS to spravil pred Godlom vynikajúco. Hoci stál na mieste, "sťahovačkou" oklamal obrancu aj brankára a bekhendom po ľade zakončil. Asistencie: Ján Romanek.
     
    20:26
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Druhá časť hry začala veľkou parádou Richarda SMOTRILU. Predral sa pomedzi dvoch prešovských bekov a príklepom pomerne zblízka pri Fedorovi zakončil k tyčke. Asistencie: Ľubomír Vaic.
     
    04:41
    Prešov dal gól!
    Hokejisti Prešova sa ujímajú vedenia. Ladislav HOPKOVIČ dostal ideálnu prihrávku do jazdy, zoči-voči Godlovi si poradil strelou pod hornú žrď. Bez asistencie.

    Peter Petráš


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Smotrila (Vaic), 59. Vantroba (Vartovník, Vaic) - 5. Hopkovič, 30. Kubus (Romanek), 39. Benko (Kubiš), 46. Romanek, 47. Gavač (Segľa), 48. Kubus


    HK Spišská Nová Ves: Godla - Vantroba, Hovárth, Nádašdi, Džerenga, Vartovník, Nitriansky, Škrak, Janovčík - Krempaský, Vaic, Smotrila - Novák F., Prokop, Klinga, Kohutiar, Gonda, Findura - Hamrák J., Lapšanský
    HC Prešov 07: Fedor - Školiak, Tomko, Hopkovič, Loydl, Ondrej, Hajduk, Kadlubjak, Sabol - Segľa P., Kubus, Romanek - Schneider, Gavač, Náhlik - Kivader, Benko, Kubiš - Mikuš, Tomčák

    Rozhodca: Gajan - Gavalier, Tornay