Šumperk – Toruń 8:2 (kon.) | Trenčín – Dunaújváros 12:1 (kon.) | Slavia – Drážďany 1:1 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
8:2 (1:0 4:0, 3:2)
TKH Toruń
cz Streda 29.08.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk (3500) • Prípravný zápas
Partner:
     
    57:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Chyba brankáře Bojanowskiho, který podcenil střelu TOMÁŠE SEDLÁKA, který střílel od modré. Bojanowski si srazil puk pouze do sítě. Asistence: Tomáš Brunec.
     
    57:04
    Toruń právě vstřelila branku!
    MARTIN MALAT napodobil Pieniaka, také si obkroužil branku, ale narozdíl od svého předchůdce byl úspěšný a puk tak skončil za zády Štůraly. Asistence: Przemyslav Bomastek a Kamil Kalinowski.
     
    49:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Tesařík přihrál puk MARKU HAASOVI a ten střelou příklepem překonal Bojanowskiho. Druhá branka v oslabení pro šumperský tým! Asistence: Jan Tesařík.
     
    48:25
    Draci právě vstřelili branku!
    FILIP STOKLASA vybojoval puk a po křídle si to jel až bráně Bojanowskiho a přesnou střelou zvyšoval na 6:1. Bez asistence.
     
    40:18
    Toruń právě vstřelila branku!
    Kalinowski přihrál PRZEMYSLAVOVI BOMASTKOVI a ten z první bekendem prostřelil Štůralu. Asistence: Kamil Kalinowski.
     
    37:50
    Draci právě vstřelili branku!
    A JAKUB HULVA si opět udělal, co chtěl s obranou Toruně a přesnou střelou k tyči, zvyšuje skóre na 5:0. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    37:08
    Draci právě vstřelili branku!
    JAKUB HULVA si udělal pár kliček mezi polskými hráči. Ti jen bezmocně hleděli, jak Hulva zasouvá puk do brány. Asistence: Adam Červenka, Jiří Suchý.
     
    30:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Střela DENISE KINDLA, který velice krásnou a kvalitní střelou z mezikruží trefil přesně růžek Plaskiewiczovi branky. Asistence: Marek Haas.
     
    28:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Nádherná akce Šumperka! Vladimír Cink vystřelil z mezikruží, střela by skončila mimo branku, ale puk tečoval JIŘÍ PŮHONÝ a zajistil tak vedení Šumperka 2:0! Asistence: Vladimír Cink.
     
    06:32
    Draci právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba Plaskiewicze, který z ničeho nic vyskočil a střelu, který letěla od JANA TESAŘÍKA, podjela pod brankářem Toruně. Asistence: Jiří půhoný, Vladimír Cink.

    Dominik Mihailescu

    Góly a asistencie: 7. Tesařík (Půhoný, Cink), 29. Půhoný (Cink), 31. Kindl (Haas), 38. Hulva (Červenka, Suchý), 38. Hulva (Sedlák), 49. Stoklasa, 49. Haas (Tesařík), 58. Sedlák (Brunec) - 41. Bomastek (Kalinowski), 58. Pieniak (Bomastek, Kalinowski)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Pastor, Suchý, Gewiese, Holík (''C''), Novotný, Sedlák, Tesařík, Vrána P. - Brunec, Skoumal, Blinka, Hulva (''A''), Haas, Cink, Kindl D., Červenka, Stoklasa, Kellner, Půhoný
    TKH Toruń: Plaskiewicz (38. Bojanowski) - Kalinowski, Lidkte, Koseda, Porebski, Minge, Wróbel, Bomastek, Marmurowicz, Borovansky, Lang, Skrypowski, Husak, Kuchnicky, Dziegiel, Malat, Gula, Gošciminsky, Pieniak

    Rozhodca: Klapetek - Matěj, Doleček