Šumperk – Toruń 8:2 (kon.) | Trenčín – Dunaújváros 12:1 (kon.) | Slavia – Drážďany 1:1 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
12:1 (4:0, 3:1, 5:0)
Dunaújváros Steel Bulls
Streda 29.08.2012, 17:30Prípravný zápas
Partner:
     
    58:21
    Trenčín dal gól!
    Jakúbek - Šišovský - MARTIN ADAMEC. To je gólový pochod celej akcie, ktorá sa skončila v 59.minúte úspešne.
     
    57:37
    Trenčín dal gól!
    Tak gólostroj ešte neskončil. MARTIN FILO sa dostal poľahky dopredu po ľavom krídle, naznačil kľučku, napokon sa rozhodol vystreliť a pripísal si gól. Asistencie: Ondrej Broska, Erik Bednár.
     
    55:20
    Trenčín dal gól!
    Tak a desiatka je napokon na svete taktiež. Úplne dezorientovaní hráči hostí nechali pred svojím brankárom voľného Jakuba Gašparoviča, ktorý sa pohral s pukom, prihral ho JÁNOVI PARDAVÉMU a ten bez problémov strieľa desiaty gól. Asistencie: Jakub Gašparovič, Emil Bagin.
     
    50:04
    Trenčín dal gól!
    Na svete je už aj deviaty gól Dukly. Šišovský posunul puk z ľavého kruhu na pravý MARTINOVI ADAMCOVI. Asistencie: Peter Šišovský, Martin Jakúbek.
     
    45:57
    Dunaújváros,Hoffner, 2 min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    42:40
    Dukla, Habšuda, 2 min. hákovanie.
     
    40:48
    Trenčín dal gól!
    Puk sa po neúspechoch niekoľkých hráčov Dukly dostal k EMILOVI BAGINOVI, ktorý strelou strelil ôsmy gól Dukly. Asistencie: Ján Pardavý, Jakub Gašparovič.
     
    39:05
    Dunaújváros dal gól! Hostia využívajú svoju presilovku. Strela od modrej, ktorú vyslal Kiss bola tečovaná SZABADOSOM. Asistencie: Kiss A., Vaszjunyin.
     
    38:55
    Dukla, Broska, 2 min. podrazenie.
     
    36:27
    Trenčín dal gól!
    Krásna spolupráca Trenčanov v útočnom pásme. Gól, pochopiteľne, visel na vlásku, pretože každý takýto útok smrdí gólom zo strany Dukly. Tentoraz si puk vymenil MIROSLAV HABŠUDA s Martin Jakúbekom a prvý menovaný vymietol šibenicu Kissovej brány. Asistencia: Martin Jakúbek.
     
    34:43
    Na druhej strane sa aj Ondrej Mikula ocitol sám pred Kissom, ale jemu sa skĺzol puk z čepele a svoj blafák nepremenil na gól.
     
    33:55
    Dukla už v plnom počte, ale Tybor zbytočne chyboval pri vyvážaní puku, Azari sa ocitol sám pred Hálom, no neskóroval.
     
    31:47
    Dukla, Habšuda, 2 min. zaľahnutie puku.
     
    28:02
    Trenčín dal gól!
    Aj počas prípravy sa dajú vylepšiť štatistiky. Radoslav Tybor sa ocitol pred Kissom úplne sám, ale počkal si, porozmýšľal a vymyslel parádnu prihrávku PETROVI SOJČÍKOVI pri tyčku pred odkrytú bránu. Asistencie: Radoslav Tybor, Richard Lelkeš.
     
    27:11
    Šišovského strela z pravého kruhu v útočnom pásme skončila na tyčka Kissovej bránky !
     
    24:38
    Ákos Kiss sa v oslabení rútil sám na Miroslava Hálu, ale ten jeho bekendový blafák zneškodnil.
     
    22:46
    Dunaújváros, Szabados, 2 min. hákovanie.
     
    21:40
    Trenčín dal gól!
    Tak Dunaújváros sa dlho nedokázal ubrániť a prehráva už 0:5. Martin Filo našiel prihrávkou cez bránkovisko v opustenom priestore ONDREJA MIKULU a ten nezaváhal. Asistencie: Martin Filo,Erik Bednár.
     
    17:35
    Trenčín dal gól!
    Využitá presilovka znamená štvrtý gól v sieti Dunaújvárosu. Najlepšie sa pred Kissom zorientoval ONDREJ RUSNÁK, ktorý z otočky zasunul puk do siete. Asistencie: Jakub Gašparovič, Ján Pardavý.
     
    16:52
    Dunaújváros, Jobb, 2 min. podrazenie.
     
    14:32
    Trenčín dal gól!
    Ďalší gól v sieti Kissa. RADOSLAV TYBOR sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý s prehľadom premenil. Asistencie: Peter Sojčík, Michal Imrich.
     
    13:46
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa dostali do dvojgólového hodenia po tom, ako JAKUB GAŠPAROVIČ obkorčuľoval bránku a prestrelil Kissa. Asistencie: Ján Pardavý, Ondrej Rusnák.
     
    áľť
    Dunaújváros, Vaszjunyin, 2 min. hákovanie.
     
    07:14
    Trenčín dal gól!
    Dukle sa nepodarilo využiť presilovku, no tesne po nej sa žltočervení dokázali udržať v pásme. Biro posunul puk na Tybora, ten pred bránu JÁNOVI PARDAVÉMU, ktorý nedal Kissovi pri presune šancu. Asistencie: Marek Biro, Radoslav Tybor.
     
    05:02
    Dunaújváros, Civatal, 2 min. hákovanie

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 8. Pardavý (Biro, Tybor), 14. Gašparovič (Pardavý, Rusnák), 15. Tybor (Sojčík, Imrich), 18. Rusnák (Gašparovič, Pardavý), 22. Mikula (Filo, Bednár), 29. Sojčík (Tybor, Lelkeš), 37. Habšuda (Jakúbek), 41. Bagin (Pardavý, Gašparovič), 51. Adamec (Šišovský, Jakúbek), 56. Pardavý (Gašparovič, Bagin), 58. Filo (Broska, Bednár), 59. Adamec (Jakúbek, Šišovský) - 40. Szabados (Kiss A., Vaszjunyin)


    HK DUKLA Trenčín: Hála – Bagin, Biro, Bombic, Imrich, Ďurkech, Bednár, Habšuda, Nemčík – Pardavý, Rusnák, Gašparovič – Lelkeš, Sojčík, Tybor – Filo, Broska, Mikula – Jakúbek, Šišovský, Adamec.
    Dunaújváros Steel Bulls: Kiss T. – Kiss D. , Kudělka, Erdélyi, Hegyi A.Z., Jobb, Hegyi A. Huffner, Nagy A. Velebný – Peterdi, Azari, Szabados - Somogyi, Papp V., Szappanos - Vaszjunyin, Kiss A., Mestyán - Pavuk, Virág, Papp C.

    Rozhodca: Lokšík - Kuník, Hatala.