Slavia – Nižnekamsk 4:2 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Pondelok 27.08.2012, 17:30 • Zimní stadion Eden • Prípravný zápas
Partner:
     
    44:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HERTL předvedl rychlý úprk a po samostatném úniku poslal černou pryž o břevno do branky! Asistence: Lukáš Žejdl a Pavel Kolařík.
     
    42:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se nacpali před Daltona, který několika dorážkám odolával, pak se kotouče ale ujal MICHAL POLETÍN a poslal ho přesně k tyčce! Asistence: Petr Jelínek a Tomáš Micka.
     
    17:49
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nejdřív se do příležitosti dostal Mamašev, kterého vychytal domácí brankář, na další možnost ALEKSANDRA SELUJANOVA byl už Kopřiva krátký! Asistence: Renat Mamašev a Oskar Osala.
     
    06:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    V přesilové hře vyslal Tomica do úniku PETRA JELÍNKA, který se před gólmanem hostí téměř zastavil a následně poslal kotouč mezi nohy Daltna! Asiistence: Marek Tomica.
     
    02:22
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí se z vedení příliš dlouho neradovali. Ihned po buly se kotouče zmocnil MAXIM BEREZIN a ranou o tyčku vyrovnává! Asistence: Martin Cibák.
     
    01:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Žejdl s Kolaříkem předvedli pěknou kombinaci na jejímž konci byla střela Kolaříka. Tu ještě zvládl Dalton vyrazil, na dorážku LUKÁŠE KREŽELOKA byl už ale krátký. Výborný start pro Slavii! Asistence: Pavel Kolařík a Lukáš Žejdl.

    David Mencl

    Góly a asistencie: 2. Krenželok (Kolařík, Žejdl), 7. Jelínek (Tomica), 43. Poletín (Jelínek, Micka), 45. Hertl (Žejdl, Kolařík) - 3. Berezin (Cibák), 18. Selujanov (Mamašev, Osala)


    HC Slavia Praha: Kopřiva - Kempný, Šulc, Kučný, Kadlec, Kolařík, Beňovič, Krejčík, Kuboš - Pospíšil, Alinč, Tomica - Žejdl, Hertl, Krenželok - Stránský, Růžička, Sklenář - Micka, Jelínek, Poletín. Hlavní trenér: Vladimír Růžička.
    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton - Berezin, Selujanov, Grot, Plechanov, Belov, Efremon, Blochin, Mamašev - Subbotin, Cibák, Komaristij, Kulikov, Vorobijev, Osala, Pestuško, Kolář, Koukal, Milovzorov, Poligarov, Bortnikov. Hlavní trenér: Vladimir Golubovič.