Utrecht – Zwolle 1:1 (kon.) | Venlo – Den Haag 2:4 (kon.) | Amsterdam – Breda 5:0 (kon.)
koniec
VVV Venlo
2:4 (1:1)
HFC ADO Den Haag
cz Sobota 25.08.2012, 19:45 • Seacon Stadion De Koel • Holandská Eredivisie
     
    86
    Den Haag právě vstřelil branku!

    Mohou si divácí (tedy ne ti co fandí domácím) přát něco jiného, než šest branek v jednom zápase? Další nepozornost obrany domácích trestal TJARONN CHERY a zvyšuje na 2:4.
     
    84
    Snad stoprocentní tutovka hostí! Útočník Haagu trefil ze dvou metrů nohu obránce!
     
    80
    Venlo právě vstřelilo branku!

    A je to hned zajímavější. Přeci jen takový ten neustálý tlak domácích slaví svůj úspěch. ISMO VORSTERMANS nic nevymýšlel a tvrdou střelou propálil vše před sebou. 2:3.
     
    78
    Coutinho musel reflexivně likvidovat střelu do rohu branky. Tak teď se brankář Haagu vyznamenal!
     
    57
    Střídání (Venlo). Odejde Oguzhan Turk, příjde Bryan Linssen.
     
    51
    Den Haag právě vstřelil branku!

    To co předvádí obrana domácích je doslova tragikomické. Van Dun si naběhl po křídle a přízemním centrem skrz celé vápno našel zcela volného JENSE TOORNSTRA. , který nádhernou bombou přesně do šibenice nedal absolutně brankáři šanci. 1:3.
     
    49
    Den Haag právě vstřelil branku!

    Tohle byla obrovská nedůslednost obrany domácích. Tři hráči nedokázali uhlídat jednoho hráče, který se snažil doslova silou dostat ke střele, toho všeho využil TJARON CHERY, který si vzal míč a propálil pod nohami brankáře. Hosté tedy otáčí skóre utkání!
     
    43
    Tak to je opravdu ofenzivní utkání. Domácí z ničeho nic předvedli nádhernou akci a Coutinho v bráně Haagu snad ani ještě teď neví, jak míč vyrazil.
     
    41
    Domácí to teď přehnali. Joppen sundal protihráče velmi tvrdě a po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    39
    Tak teď musí domácí opravdu děkovat svému brankáři! Nádherná přihrávka jako z dílny Xaviho skrz obránci a Jansen (HAA) šel sám na brankáře. Ten fantasticky vyběhl a zúžil mu střelecký úhel na tolik, že z toho nebyla branka.
     
    34
    Den Haag právě vstřelil branku!

    Tak teď obrana Venla doslova zaspala. MIKE VAN DUINEN si zaběhl za obránce a střelou do protějšího rohu branky nedal brankáři šanci. Máme srovnáno.
     
    27
    No to se dějí věci! Další obrovská šance domácích. Střelec první branky Seipa (VEN) vypálil a obránce musel míč vykopávat z brankové čáry!
     
    25
    Tak to byla obrovská šance! Dva hráči domácích se naprosto nešťastně srazili ve vápně Haagu, ale i tak se Nwofor (VEN) dostal k zakončení. Z těžkého úhlu prázdnou branku netrefil!
     
    11
    Venlo právě vstřelilo branku!

    Venlo si po rohu vytvořilo obrovský tlak, který skončil nádhernou střelou levačkou z voleje. Autorem branky je MARCEL SEIP.
     
    2
    Začíná se hodně z ostra! Van Haaren ( VEN) si naběhl do vápna a zde byl sestřelen. Rozhodčí penaltu nepískl, ovšem je to hodně sporné. Divákům se to samozřejmě nelíbí.

    Marek Poledna

    Góly: 11. Seip, 80. Vorstermans - 34. van Duinen, 49. Chery, 51. Toornstra, 86. Chery

    Karty:   41. Joppen (VEN)


    VVV Venlo: Maenpaa - Wildschut, Vorstermans, Yoshida, van Haaren, Turk (57. Linsen), Seip, Nwofor, Meeuwis, Meeuwisy, Joppen
    HFC ADO Den Haag: Coutinho - Chery, Holla, Jansen, Meijers, Omeruo, Poepon, Supusepa, Toonstra, van Duinen, Wormgoor

    Rozhodca: J. Kamphuis‎