Žilina – GKS Tychy 4:0 (kon.) | Poprad – Spišská N. Ves 8:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 6:2 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Piatok 17.08.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Prípravný zápas
Partner:
     
    45:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Kladna sotva skončila. Procházka měl napřaženo ke střele, ale dlouho vyčkával, než se uvolní MARTIN LÁTAL. Tomu poté zkušený bek adresoval přihrávku a kladenský útočník nemohl odkrytou branku minout. Asistence: Libor Procházka.
     
    29:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To se najednou s góly roztrhl pytel. Hosté si připravovali zámek. Od zadního mantinelu přišla přihrávka, kterou ale vystihl MAREK HOVORKA, který nahodil motory a brejkovou situaci zakončil pod padajícím Koutským. Bez asistence.
     
    28:48
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté měli ponechanou výhodu a tu využili. Nahození CODDYHO HESSE tečoval do sítě pravděpodobně jeden z domácích obránců. Asistence: Jakub Matai, Robin Kovář.
     
    28:07
    Lvi právě vstřelili branku!
    Boháč zavezl do útočného pásma a přes nátlak obránce udržel kotouč a přisunul na JANA KLOZE. Ten se střelou počkal a poté trefil přesně pod břevno. Asistence: Daniel Boháč, Lukáš Poživil.
     
    19:55
    Lvi právě vstřelili branku!
    ROBIN KOVÁŘ se téměř z ničeho nic dostal z kruhu k puku a protože nezbývalo moc času, vypálil švihem na zadní tyč. Na jeho pokus Cikánek nestačil. Bez asistence.
     
    14:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté si vybrali velkou smůlu. Smetana při střele zlomil hůl a domácí se dostali do rychlého přečíslení. Obdržálek připravil puk pro MARKA HOVORKU a slovenský vicemistr světa si se zakončením věděl rady. Asistence: Michal Obdržálek.
     
    05:10
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení. Hned z protiútoku našel obloučkem Tůma najíždějícího CODDYHO HESSE, který se trefil přesně k protější tyči. Kolik takových branek už Kladenští v přípravě inkasovali. Asistence: David Tůma.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 15. Hovorka (Obdržálek), 30. Hovorka, 46. Látal (Procházka) - 6. Hess (Tůma), 20. Kovář, 29. Kloz (Boháč, Poživil), 29. Hess (Matai, Kovář)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Exner) - Růžička, Kameš, Piskáček, Procházka, Drtina, Macholda, Mocek, Drtil - Obdržálek, Dragoun, Hovorka - Látal, Lukáč, Eberle - Čurda, Melka, Valský - Strnad, Dalecký, Redlich.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (Petrásek) - Poživil, Kramár, Sklenička, Špelda, Motejlek, Brož, Smetana, Grin, Kloz - Sýkora, Boháč, Kovář, Matai, Rod, Tůma, Přeučil, Belluš, Čermák, Laš, Hess.

    Rozhodca: Dundr, Ondráček - Frühauf, Řešátko

    Diváci: 460