Přerov – Cracovia 2:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 1:4 (kon.)
koniec
HC Zubr Přerov
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
Comarch Cracovia Krakov
cz Piatok 17.08.2012, 16:00 • ZS Sareza, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    56:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ještě závěr zápasu po pěkné akci dramatizují. PETR SAKRAJDA se trefuje svou tvrdou střelou z prostoru mezi kruhy. Asistence: Jan Kolář, Petr Brada.
     
    50:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak s góly se nám v Porubě roztrhl pomyslný pytel. Faltýnek našel výborně mezi kruhy JIŘÍHO GOIŠE a ten svou dobře umístěnou bekhendovou střelou dokázal překvapit polského brankáře. Asistence: Daniel Faltýnek.
     
    50:06
    Kraków právě vstřelil branku!
    Stejná formace zůstala na ledě a postarala se o další branku svého týmu! Pěknou kombinaci zakončoval u tyče LESZEK LASZKIEWICZ. Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto. Asistence: Sebastian Kowalówka, Nicolas Besch.
     
    49:25
    Kraków právě vstřelil branku!
    Opět se potvrdilo staré známé nedáš – dostaneš. LESZEK LASZKIEWICZ dostal před brankou až příliš prostoru, napoprvé sice na Sklenáře nevyzrál, ale následně se už z dorážky prosadil. Asistence: Sebastian Kowalówka.
     
    18:45
    Kraków právě vstřelil branku!
    Krakow zůstal nadále v útočné třetině a je z toho druhý gól zápasu! Na modré napřáhl Besch a před Sklenářem dokázal ztečovat puk do branky PIOTR KMIECIK. Asistence: Nicolas Besch.
     
    03:44
    Kraków právě vstřelil branku!
    Krakow bleskově využívá svou přesilovou hru a ujímá se vedení. Poněkud šťastně dokázal Sklenáře překonat LUKASZ SZNOTALA, když si přerovská obrana srazila touš do vlastní branky. Asistence: Michal Piotrowski.

    Adam Bagar

    Góly a asistencie: 51. Goiš (Faltýnek), 57. Sakrajda (Kolář, Brada) - 4. Sznotala (Piotrowski), 19. Kmiecik (Besch), 50. Laszkiewicz L. (Kowalówka S.), 51. Laszkiewicz L. (Kowalówka S., Besch)


    HC Zubr Přerov: Sklenář (Okáč) – Faltýnek, Drábek, Tomeček, Ferenc, Osina, Sklenář, Vávra, Vlček, Sedlák, Goiš, Málek, Loupal, Vaněk, Matušenko, Kolář, Sakrajda, Hanák, Žůrek, Brada.
    Comarch Cracovia Krakov: Radziszewski (Mrugala) – Sznotala, Besch, Klys, Myjak, Kowalónka A., Noworyta, Witowski, Zielinski – Laszkiewicz L., Kowalówka S., Laszkiewicz D. – Chmielewski, Dvořák, Kostecki – Kmiecik, Rutkowski, Piotrowski – Zietara, Horowski, Cieslicki.

    Rozhodca: Mrkva – Jureček, Barteček.