Martin – Orange 20 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – High1 3:1 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 3:4 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 9:2 (kon.) | Kladno – Písek 7:1 (kon.) | K. Vary – Landshut 5:6 (po s.n.)
Šumperk – Hr. Králové 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 2:7 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 2:2 (kon.)
po s.n.
HC Energie Karlovy Vary
5:6 (2:2, 3:1, 0:2 - 0:1)
EV Landshut
cz Štvrtok 16.08.2012, 18:00 • KV Arena • Prípravný zápas
Partner:
     
    60:01
    Landshut právě vstřelil branku!

    Rozhodující nájezd dal PETER ABSTREITER.
     
    56:54
    Landshut právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Laxního přístupu domácí obrany využil MARCO SCHÜTZ. Ten si sjel před branku, kam dostal nahrávku od Jaroslava Kracíka a střelou na druhou stranu branky, než kde stál Benda, vyrovnal.
     
    45:43
    Landshut právě vstřelil branku!

    Sotva se vrátil Matt Keith na led, vstřelili hosté branku. Elsner nahrál přes šíři útočného pásma na PETERA ABSTREITERA, který střelou z voleje trefil mezírku mezi Bendovými betony. Asistence: David Elsner a Kamil Ťoupal.
     
    36:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Parádní akce dravého DAVIDA ZUCKERA vyústila v branku! Mladý útočník se prokličkoval až před branku a kličku použil i na Pielmeiera. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    30:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Svou první branku v karlovarském dresu si připisuje MICHAL GULAŠI. Jeho střela od modré prošla vším, co jí stálo v cestě. Asistence: Petr Pohl.
     
    29:32
    Landshut právě vstřelil branku!

    Hosté vyrovnávají. Přesilovku využil střelou od modré KAMIL ŤOUPAL. Asistence: František Mrázek a Peter Abstreiter.
     
    22:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    MARTIN GRÜNDLING vystřelil od modré a jeho nepříliš tvrdá střela prošla mezi Pielmeierovými betony. Asistence: Dustin Kohn.
     
    19:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Druhý vlastňák hostí. Energie už měla hosty rozebrané a střelu PETRA KUMSTÁTA za záda Pielmeiera srazil Kamil Ťoupal. Asistence: Petr Pohl a Michal Vachovec.
     
    13:37
    Landshut právě vstřelil branku!

    Tak to je gól! Hosté se dostali z tlaku a vydali se na druhou půlku hřiště. Grof svou parádní přihrávkou našel před volnou brankou stojícího PETERA ABSTREITERA, jež měl už jednoduchou úlohu. Asistence: Jakub Grof, David Elsner.
     
    10:00
    Landshut právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Po chybě domácí obrany se do samostatného úniku dostal MARTIN DAVÍDEK, který si rozhýbal Marka Bendu v domácí brance a pak mu poslal puk mezi nohy. Asistence: Andreas Geipel.
     
    09:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    MICHAL VACHOVEC si najel zboku a snažil se najít před brankou stojícího Petra Kumstáta. Střílenou přihrávku si do vlastní sítě srazil jeden z hostujících beků.

    Vladimír Koča

    Góly a asistencie: 10. Vachovec, 20. Kumstát (Pohl, Vachovec), 22. Gründling (Kohn), 31. Gulaši (Pohl), 37. Zucker (Skuhravý) - 10. Davídek (Geipel), 14. Abstreiter (Grof, Elsner), 30. Ťoupal (Mrázek, Abstreiter), 46. Abstreiter (Elsner, Ťoupal), 57. Schütz (Kracík), 61. Abstreiter


    HC Energie Karlovy Vary: Benda (Závorka) – Rohan M., Prošek, Gulaši, Látal, Gründling, Kohn, Kloz, Parýzek – Zaťovič, Kumstát, Doležal, Keith, Pohl, Košťál, Skuhravý (C), Zucker, Polák, Vachovec, Heřman, Rohan T.
    EV Landshut: Pielmeier (Eisenhut) – Kronthaller, Schütz, Grof, Geipel, Smazal, Wagner, Ťoupal (C) – Brandl M., Thornton, Brandl T., Davídek, Kracík, Welz, Elsner, Trew, Abstreiter, Mrázek, Schmidpeter, Kruminsch, Forster

    Rozhodca: Zubzanda, Grech – Gerát, Ondráček