Havířov – Opava 2:3 (kon.) | Poruba 2011 – Přerov 2:6 (kon.)
koniec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:6 (0:1, 0:2, 2:3)
HC Zubr Přerov
cz Streda 15.08.2012, 19:15O pohár RT TORAX
Partner:
     
    50:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    I gól ve vlastním oslabení nám nabízí třetí třetina. Po obrovské chybě porubských beků ujel sám MAREK KUNDRÁTEK a ostrou střelou mezi betony přidává šestou branku Zubrů. Asistence: Antonín Sprušil, Vojtěch Sklenář.
     
    47:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ve dvojnásobné přesilovce Poruba snižuje na 2:5. Obránce RUDOLF WOLF se dobře napřáhl a puk se zastavil až o síťku v přerovské kleci. Asistence: Jiří Šindelář.
     
    45:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak i domácí Poruba se konečně dočkala. Střela LUĎKA KRAYZELA propadla Vojtkovi za brankovou čáru. Asistence: Martin Buček
     
    44:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    PETR SAKRAJDA při provádění trestného střílení nic velkého nevymýšlel. Ostrou střelou zamířil přesně pod horní tyč.
     
    43:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    MATĚJ MÁLEK dostal od porubských hráčů hodně prostoru, který ihned využil a Taťáka z otočky překonal mezi betony. Asistence: Jiří Goiš.
     
    35:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři navyšují skóre a vedou už o tři góly. ANTONÍN SPRUŠIL si po spolupráci Sklenář - Ditrich pěkně sjel k tyčce a pohodlně zavěsil mi dosah porubského brankáře. Asistence: Vojtěch Sklenář, Marek Ditrich.
     
    21:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď si ovšem brankář Poruby vybral slabší chvilku a Zubři z toho gólově těží. Střela PETRA SAKRAJDY skončila za zády překvapeného Taťáka. Asistence: Marek Ditrich.
     
    09:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z další šance už ale Zubři otevírají skóre prvního turnajového boje a navíc využívají přesilovku. MATĚJ MÁLEK dostal ideální přihrávku a z hranice kruhu Taťáka pěkně prostřelil. Asistence: Zdeněk Sedlák, Radomír Pala.

    Aleš Novotný

    Góly a asistencie: 46. Krayzel (Buček), 48. Wolf (Šindelář) - 10. Málek (Sedlák, Pala), 22. Sakrajda (Ditrich), 36. Sprušil (V. Sklenář, Ditrich), 44. Málek (Goiš), 45. Sakrajda, 51. Kundrátek (Sprušil, V. Sklenář)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Taťák (Gleich) - Šindelář, Wolf, Zientek, Hruzík, Axman, Spusta, Prokop, Mládenka, Hašek, Krayzel, Seidler, Holuša, Pavlačka, Buček, Mikšan, Sedlář, Vaněk, Galajda, Vidlák, Šimkovič
    HC Zubr Přerov: Vojtek (J. Sklenář) - Faltýnek, Pala, Vlček, Ferenc, Osina, V. Sklenář, Sedlák, Goiš, Málek, Brančík, Ditrich, Sakrajda, Kundrátek, Sprušil, Loupal

    Rozhodca: J. Jeřábek - M. Vengřín, R. Vengřín