Písek – Olomouc 2:4 (kon.) | Znojmo – Třebíč 6:5 (po s.n.)
koniec
IHC Králové Písek
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC Olomouc
cz Utorok 07.08.2012, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava. • Regionální pohár
Partner:
     
    Je za námi dvojduel Regionálního poháru. Olomouc si připsala tři body v základní hrací době, taktéž se zadařilo Hanákům i v samostatných nájezdech. Do tabulky Regionálního poháru si tak Kohouti připisují hned šest cenných bodů. Loučím se s vámi z Horáckého zimního stadionu a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (19:14:05)
     
    Konec zápasu.
     
    Písek odpověď nenašel, a tak i ve druhém utkání vítězí Olomouc!
     
    Radim Kucharczyk skóruje - 1:2!
     
    Marek Vaniš (PIS) taktéž neúspěšný - 1:1.
     
    Matěj Pekr (OLO) neúspěšný - 1:1.
     
    Ani jedno z mužstev teď nedokázalo proměnit. Stav je stále 1:1.
     
    Ani jihočeský Heřman nedokázal skórovat - 1:1.
     
    Richard Diviš neproměňuje - 1:1.
     
    Za Písek skóruje také Frank Kučera - 1:1.
     
    Jako první se v technické disciplíně prosazuje Pavel Selingr - 0:1.
     
    Je za námi třetí dějství, následovat budou samostatné nájezdy.
     
    59:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Písek zkusil v závěru střetnutí hru bez brankáře, která ale jihočeským zástupcům ovoce nepřinesla. Do odkryté svatyně pojistil vítězství Kohoutů MATĚJ PEKR. Asistence: Tomáš Zbořil
     
    58:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek v závěru souboje přidává branku a dramatizuje tak koncovku. Před Halászem nastal veliký zmatek, v němž se dokázal nejlépe zorientovat JIŘÍ FEREBAUER. Asistence: Josef Slavík.
     
    57:10
    Jihočechům se ale hra v početní výhodě vůbec nevede, paradoxně hrozí spíš Hanáci, jejichž pokusy ale úspěch neslavily.
     
    56:27
    V závěru duelu Regionálního poháru si písečtí hokejisté vyzkouší další přesilovou hru. Za podražení je potrestán Michal Nedbálek (OLO).
     
    55:33
    K vidění je velmi neukočírovaný hokej, který raději uklidňuje Tomáš Halász. Následné buly Hanáci sice vyhráli, přihrávku však pokazili, což znamená jediné - zakázané uvolnění.
     
    54:36
    Olomouc teď velice aktivně napadá a nutí tak písecké hokejisty k rychlé akci. Ti si pomohli zakázaným uvolněním. Z tlaku se tak na příliš dlouho neosvobodili.
     
    53:40
    Menší závar ve svém brankovišti písecký gólman raději uklidňuje a drží puk pod svým tělem. Vhazování se chystá po jeho pravici.
     
    52:26
    Zástupci z povodí řeky Otavy se však prozatím kohoutím nájezdům ubránili. Olomocu se nemůže dostat svému soupeři na kobylku. Když už se Hanáci dostanou ke střele, lapí ji spolehlivý Pavel Kantor.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 6. Klement (Volf, Homolka), 59. Ferebauer (Slavík) - 13. Herman (Bartoň, Pekr), 34. Řehák (Škůrek), 38. Řehák (Machala), 60. Pekr (Zbořil)


    IHC Králové Písek: Kantor (Halmoši) - Kanov, Semrád, Lukáč, Pavlíček, Popela, Předota, Petráček, Klement, Heřman, Šperger, Polodna, Slavík, Vaniš, Ferebauer, Čurda, Strnad, Kučera, Volf, Homolka, Bernard
    HC Olomouc: Halász (Zavadil) - Vodný, Selinger, Herman, Číp, Diviš, Ondrušek, Zbořil, Lehečka, Škůrek, Nedbálek, Machala, Bartoň, Lhotský, Schejbal, Řehák, Pekr, Kucharczyk

    Rozhodca: Hejduk - Jeletz, Svoboda