Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.) | Barys – Sparta Praha 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:3 (kon.)
Liberec – Lev 2:3 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:5 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Hr. Králové 4:2 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
cz Štvrtok 02.08.2012, 17:00 • Zimní stadion Benešov • Prípravný zápas
Partner:
     
    51:03
    Astana právě vstřelila branku!
    Je tu pátý gól Barysu Astana. Po prvním zákroku Schwarze se puk odrazil k JEVGENIJ BUMAGIN a ten zvyšuje na rozdíl pěti branek. Asistence: Zhailanov a Krasnoslobocev.
     
    40:54
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana se hned v úvodu dostává do čtyřbrankového vedení, když se z bezprostřední blízkosti tvrdou ranou prosadil VITALIJ NOVOPAŠIN. Asistence: Konstantin Rudenko.
     
    32:13
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se dostává do tříbrankového vedení, když se po nahození VADIMA JERMOLAEVA zastavil puk až v síti. Asistence: Aleksej Išmametiev.
     
    26:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Od modré znovu vystřelil Grigorjev, Schwarz vyrazil puk přímo na hůl KONSTANTINA RUDENKA, který zvyšuje na 2:0. Asistence: Michajl Grigorjev.
     
    08:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Další tlak v oslabení ale Sparta již neustála. Tvrdě od modré čáry vstřelil KONSTANTIN RUDENKO a puk mířil přímo pod břevno - 1:0. Bez asistence.

    Aleš Strouha

    Góly a asistencie: 9. Rudenko, 27. Rudenko (Grigorjev), 33. Jermolaev (Išmametiev), 41. Novopašin (Rudenko), 52. Bumagin (Zhailanov, Krasnoslobocev)


    Barys Nur-Sultan: Jeremjev (Lassila) - Savčenko, Novopašin, Litviněnko, Lakiza, Šemelin, Fadějev, Grigorjev, Išmametiev - Zhailanov, M. Spiridonov, Poliščuk, Aleksandrov, Jermolajev, Rudenko, Upper, Starčenko, Krasnosloboctev, Bumagin, A. Spiridonov, Romanov
    HC Sparta Praha: Schwarz (Sedláček) - Vallin, Manavian, Husák, Hanzlík, Philipp, Gawryletz, Krstev - S. Treille, Y. Treille, Přibyl - Forman, Pacovský, Tůma - Žalčík, Luňák, Bahenský - Dvořáček, Kučera, Karpov

    Rozhodca: Souček, Lacina - Kostka, Bláha

    Diváci: 1.500