L. Mikuláš – B. Bystrica "B" 2:3 (kon.) | Dubnica – Karviná 0:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Brno 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Slavia 4:2 (kon.) | 1. HFK Olomouc – Mohelnice 8:0 (kon.) | Sparta Praha – Légia Varšava 4:0 (kon.)
koniec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
2:3 (0:0)
Banská Bystrica "B"
Utorok 03.07.2012, 09:30 • Palúdza • Prípravný zápas
     
    Ja Vám prajem pekný zvyšok dnešného slnečného a hlavne teplého dňa. Lúči sa s vami Tomáš Batiz. (12:22:19)
     
    Dnes si nás zapnite aj v poobedňajších hodinách.

    O 17:00 môžte sledovať zápas medzi FC Hradec Králové - SK Slavia Praha

    O 18:00 HFK Olomouc - FK Mohelnice

    O 19:00 AC Sparta Praha - Legia Waršava
     
    Skončil sa prípravný zápas medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš a FC Dukla Banská Bystrica "B". Liptákom sa nepodarilo udržať dvojgólové vedenie a samotný výsledok hovorí za všetko. Pre rezervu Dukly to bol prvý prípravný zápas, takže zatiaľ si držia 100% bilanciu.
     
    Koniec zápasu.
     
    87
    Rozhodca o pár minút skorej ukončil zápas, pretože už aj na samotných hráčov bolo vidieť veľkú únavu, ktorú zapríčinila vysoká teplota.
     
    86
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťom sa to podarilo, znovu je to po strate lopty, následnom samostatnom nájazde, keď sa po druhý krát presadil PATRIK JOHANCSIK.
     
    85
    Výmena lôpt medzi Popíkom a Legerským, títo hráči to skúšali pred 16-tkou, ale nezvládli to. Hostia sa dostali k lopte.
     
    84
    Liptovský Mikuláš mal možnosť autu na pravej strane ihriska, Legerský poslal loptu na nohu Gemzického, ktorý mu ju z prvej vrátil. Táto prihrávka skončila v aute.
     
    83
    Autorom ako priameho kopu tak aj rohu je autorom Lišivka. Jeho lopta do 16-tky skončila iba na hlavách obrancov.
     
    83
    Priamy kop Lišivku z cca 25 metrov skončil na múre, nasleduje roh pre domácich.
     
    82
    Za pripomienky vidí žltú kartu Lišivka.
     
    81
    Na teraz sú to domáci, ktorí idú do útoku. Center Gemzického zo stredu ihriska našiel voľného Moravčíka, ktorý už nevycentroval z pravej osi ihriska.
     
    80
    Dukla teraz drží loptu na svojich kopačkách, uvidíme či sa im podarí ešte vstreliť víťazný gól.
     
    77
    Banská Bystrica dala gól!
    Hosťom sa podarilo vyrovnať, Hančík vyvážal loptu po čiare, jeho pokus nebol najlepší , keď obranca domácich stratil loptu. Následný center hostí za obranu dostal do samostatného nájazdu PATRIKA JOHANCSIKA, ktorý nezaváhal.
     
    75
    Z tejto šance sa dostal do 16-tky Moravčík, vzápätí si zasekol obrancu, no loptu mal na svojej ľavej nohe. Výsledkom toho bola aj slabá strela, ktorá skončila v náručí brankára.
     
    74
    Po odkope z kopačky Šavola sa k lopte dostali hostia, tí však loptu nedržali loptu a nepresnou prihrávkou ju odovzdali domácim.
     
    73
    Johancsik sa dostal k lopte na súperovej polovici, snažil sa o prihrávku za obrancov, no len tá nebola taká úspešná, lopta pre Tatran.
     
    71
    Po nepozornosti v zadných radoch hosťujúceho tímu sa dostal do súboja 1 na 1 Milan, ten však zaváhal, keď si nedokázal obhodiť Cibuľu.
     
    70
    Po faule v strede ihriska získali možnosť priameho kopu hostia.
     
    68
    Nepríjemný center z ľavej strany v podaní hráča hostí, na loptu vyskakovala až dvojica hosťujúcich hráčov, no lopta na šťastie pre domácich skončila za čiarou.
     
    67
    Ďalšie striedanie v mužstve domácich, na ihrisko nastupuje Popík, z ihriska odchádza autor druhého gólu Ďungel.
     
    66
    Hostia po góle sa chytili šance aspoň na remízu, z väčšej vzdialenosti do vyskúšal Belluš, jeho „delovka“ minula len tesne ľavú tyč.
     
    64
    Strieda sa aj v mužstve hostí ihrisko opúšťa dvojica hráčov Zimnikoval a Púpala. Nastupujú Kukala a Šovčík.
     
    63
    Banská Bystrica dala gól!
    Po chvíli sa zápas dramatizuje, po strate lopty Tatranu na vlastnej polovici sa dostal do protiútoku rezerva Dukly. MICHAL ČIEF sa odhodlal k strele z cca 12. metrov, jeho krížna strela skončila v bráne.
     
    61
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tomto striedaní prichádza druhý gól domácich, Ďungel si prebral loptu vnútri 16-tky, zasekol si obrancu a následnou nekompromisnou strelou nedal žiadnu šancu hosťujúcemu brankárovi.
     
    60
    Ďalšie striedanie v mužstve domácich, ihrisko opúšťa Rezer, nastupuje Legerský.
     
    59
    Po chvíli prichádza ďalšia sľubná šanca Tatranu, začalo to Rezerom, ktorý vyslal perfektnú loptu na Ďugela, ktorý vycentroval loptu do 16-tky, k lopte sa dostal Gemzický ,ktorý ani na dva krát neprekonal Budinského.
     
    57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Sme svedkami prvého gólu v dnešnom stretnutí, po perfektnej prihrávke za obranu z kopačky Ďungela sa po dobrom spracovaní lopty dostal pred brankára LUKÁŠ BALLUCH odkiaľ krížnou strelou po zemi prekonal brankára.
     
    55
    Po pár sekundách prichádza akcia aj na domácej strane Pastva vysunul Rezera, no ten vypálil „mordu“, ktorá prestrelila aj ochrannú sieť. Osobne sa čudujem, že nerozbila okno na susednom penzióne.
     
    54
    Toth si prebral loptu na polovici ihriska, vyhol sa sklzu Rezera, následne si vykľučkoval viacerých hráčov Tatranu, no pred 16-tkou už bol našťastie zastavený. Pekný futbalový moment pre hŕstku divákov, ktorí prišli na dnešný prípravný zápas.
     
    53
    Ďungel vyslal sľubný center z ľavej strany, lopta mierila na Rezera, avšak nedostala sa k nemu po tom čo obranca prerušil center v 16-tke hlavou.
     
    52
    O necelú minútu sú pri lopte hráči Liptovského Mikuláša, Balluch si najskôr zasekol obrancu, následne vyslal center do 16-tky, na ktorý vyskakoval Gemzický, ten však vo veľkej horúčave netrafil loptu.
     
    51
    Po faule na ľavej strane ihriska prichádza faul pre domácich. Rozohrávka Tatranu ihneď mieri k brankárovi, ktorý z prvej vyslal loptu iba k hosťujúcim stopérom.
     
    49
    Ďalšia pekná akcia po ľavej strane, Balluch vyslal perfektnú kolmicu na Ďunegla, ktorý sa už rútil na brankára. Postranný rozhodca zdvihol zástavku a píska ofsajd.
     
    48
    Šovčík pekne bojoval o loptu na pravej osi ihriska, keď ho už však zdvojili nemal nárok na to aby získal loptu.
     
    47
    Liptovský Mikuláš sa pomaly dostáva pred 16-tku súpera, Ďungel vycentroval z ľavej strany, loptu brankár stihol vyraziť. Tá sa dostala k Milanovi, ktorý trestuhodne netrafil prázdnu bránu.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Ešte pred tým ako sa začne druhý polčas ihrisko opúšťajú Labun, Legerský, Macík. Nastupujú Pastva, Balluch, Šavol.
     
    Po tejto šanci hlavný rozhodca Tutura ukončil prvý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    43
    Dukla získala loptu na ľavej strane ihriska, Lakšík sa snažil vycentrovať z ľavej strany, ale zabránil tomu dobrý obranný zákrok Hančíka.
     
    42
    Lakšík pred domácom 16-tkou sa previnil faulom lakťom, Tutura ihneď píska faul.
     
    41
    Po protiútoku domáceho celku po ľavej strane získal Tatran rohový kop. Žiadna veľká šanca z rohového kopu.
     
    39
    Prvá žltá karta pre Rejdoviana, ktorý ju získal hneď po tom ako argumentoval rozhodcu.
     
    39
    Dukla sa dostala do veľkej šance, Rejdovian si prebral center na bielom bode, v tom hlavný rozhodca Tutura píska ruku.
     
    38
    Lišivka poslal center do 16-tky, k lopte sa dostal Legerský, ktorý zakončoval z ľavej strany 5-ťky. V tom momente krajný rozhodca signalizuje ofsajd.
     
    36
    Po nepremenenej šanci domácich, ktorý neudržali loptu pred 16-tkov sa dostala Dukla do protiútoku. Jej akcia zhasla v strede ihriska po tom čo domáci získali loptu.
     
    35
    V tom ako domáci získali loptu, tak rýchlo ju aj odovzdali, hostia získali aut po nepresnej prihrávke hostí, život si ničím nekomplikovali a loptu ihneď poslali späť k brankárovi.
     
    34
    Odkop od brány hostí, jeho nepresná rozohrávka skončila v aute, lopta pre domácich.
     
    32
    Protiútok hostí po ľavej strane ihriska zhasol po perfektnom sklze Labuna.
     
    30
    O pár minút sa znovu dostal k zakončeniu Ďungel, všetko to začalo pri ľavej autovej čiare, kde si najskôr spravil hráča, následne si to posunul na pravú nohu, jeho strela skončila v náručí brankára, ktorý loptu chytil až na dva krát.
     
    29
    Po pár sekundách sa zrodil roh na domácej strane, lopta sa dostala pred 16-tku odkiaľ vyslal tvrdú strelu Ďungel. Lopta skončila na ochrannej sieti.
     
    28
    Dobrý center na pravú stranu z prvej poslal do 16-tky hlavou Zimnikoval, na loptu si v tom nabiehal aj útočník Dukly, ale skorej ako tomu bolo zo 16-tky odkopáva Kubena.
     
    26
    Rejdovian znovu zo stredu ihriska zakladá šancu domácich, loptu poslal na Šovčíka, ktorý spoza 16-tky vystrelil iba na Macíka.
     
    25
    Dobrá šanca aj na druhej strane, k lopte pred 16-tkou sa dostal Ďungel, ktorý ihneď vystrelil. Tvrdú strelu vyrazil na žrď perfektne Budinský.
     
    24
    Znovu je to Rejdovian, ktorý po aute vyslal perfektný center na Zimnikovala, ten už však loptu, ktorá smerovala na pravú os ihriska nedobehol.
     
    23
    Po peknom prieniku Rejdoviana, ktorý prešiel cez stred ihriska sa zrodil pekný moment pre diváka, o pár sekúnd už však obrana domácich zapracovala a loptu získala na svoje kopačky.
     
    21
    Hostia rozohrali priamy kop na krátko, v tom sa presunula dvojica hráčov na pravú stranu odkiaľ Šovčík vycentroval do 16-tky. Macík opustil svoju bránu a loptu zovrel do svojho náručia.
     
    20
    Po výkope hosťujúceho brankára sa v strede ihriska zrodil faul pre domácich.
     
    19
    V prvom polčase striedanie domácich, ihrisko opúšťa zranený Vravec, nastupuje Hančík.
     
    18
    Hostia prechádzajú po pravej strane, tam si stihli vymeniť loptu dva krát, následne vyslali center po čiare. Žiadny útočník na kraji 16-tky, Macík si v pokoji vybehol pre loptu.
     
    17
    O minútu neskôr taká polo šanca pre hostí, odrazená lopta vyskočila pred Macíkom, ktorý vďaka svojej výške loptu stihol zachytiť.
     
    16
    Ďalší roh hostí, loptu do 16-tky bude posielať Čief, center do 16-tky sa hosťom vydaril, na loptu si nabiehala až dvojica hráčov Dukly, no Macík stihol loptu včas vyboxovať.
     
    15
    Dlhý center zo stredu ihriska, ktorý mieril na Šovčíka, postranný rozhodca zdvihol zástavku a signalizuje ofsajd.
     
    14
    Roh hostí nebol úspešný, obrana sa stihla ubrániť.
     
    14
    Teraz majú príležitosť z autového vhadzovania hostia, ich aut našiel voľného Čiefa, ktorý z prvej zakončil. Lopta bola zablokovaná a skončila za čiarou. Roh pre hostí.
     
    13
    Rozohrávku hostí zachytil v strede hracej plochy Gemzický.
     
    13
    Krátke prerušenie hry po tom čo Vrabec ostal ležať na trávniku, rozhodca ho poslal za postrannú čiaru.
     
    11
    Liptovský Mikuláš to opäť skúša po pravej strane, Milan sa snažil odcentrovať, ale jeho center bol zablokovaný, na loptu si nabiehal Kubus, no ten sa do zakončenia nedostal.
     
    10
    Po tomto obrannom zákroku po rohovom kope sa dostali ihneď do útoku domáci, Kubena vošiel cez stred pred 16-tku súpera, mal síce otvorenú celú ľavú časť, ale odhodlal sa k strele, ktorá mierila vysoko nad.
     
    9
    Z rohového kopu taktiež nezahrmelo, obrana si s týmto problémom poradila.
     
    8
    Po dlhšom čase sa dostala rezerva Dukly pred 16-tku domáceho tímu, center z ľavej strany neskončil tam, kde by všetci chceli. Loptu prerušil obranca domácich.
     
    7
    Domáci zakladajú útok od stopérov, Lišivka skúšal poslať center na ľavú os ihriska. Dobrý pokus, ale lopta sa nedostala k jeho spoluhráčovi, azda preto, že loptu prerušil krajný obranca.
     
    5
    Priamy kop nebol premenený tak ako by si hosťujúci celok prial, k ohrozeniu brány zabránila obrana domácich, ktorá poslala loptu ihneď preč.
     
    5
    Nastrelený center do 16-tky, ktorý z otočky odkopáva Kubena, za pár sekúnd hlavný rozhodca Kubena píska faul z cca 25 metrov.
     
    4
    Dukla sa pomaly dostávala pred 16-tku súpera, po prihrávke Cibuľu rozhodca píska ofsajd.
     
    3
    Po peknej kombinácii domácich sa odhodlal k takej polo strele z pravej strany Rezer, jeho pokus brankár s prehľadom chytil.
     
    2
    Brankár domácich sa teraz trošku pozabudol, jeho nepresná rozohrávka skončila u súpera, ale ten bol o loptu ihneď pripravený dobrým zákrokom obrancu.
     
    1
    Po kombinácii domáceho tímu sa dostal k strele z pravého rohu 5-ťky Legerský, jeho krížna strela bola tečovaná, roh pre domácich.
     
    1
    Pri výkope hostia, lopta od stredového kruhu sa dostala až ku brankárovi.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    V dnešnom prípravnom zápase sa stretnú celky MFK Tatran Liptovský Mikuláš a FC Dukla Banská Bystrica "B".
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 09:30.

    Tomáš Batiz

    Góly: 57. Balluch, 61. Ďungel - 63. Čief, 77. Johancsik, 86. Johancsik

    Karty:   82. Lišivka (LMI) - 39. Rejdovian (BBB)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík - Labun (C), Kubena, Ďungel, Moravčík, Legerský, Rezer, Milan, Lišivka, Vrabec, Gemzický.
    Banská Bystrica "B":

    Rozhodca: Tutura - Šimovič, Zlejší.

    Diváci: 20