Dukla Praha – Hr. Králové 5:2 (kon.) | Sigma Olomouc – Trnava 0:0 (kon.) | Čáslav – Příbram 0:2 (kon.)
Plzeň – Ústí n. L. 4:0 (kon.) | Jihlava – Trenčín 3:1 (kon.) | Brno – Znojmo 1:0 (kon.)
Žilina – Slovácko 1:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
1:0 (1:0)
1.FC Slovácko
Sobota 30.06.2012, 18:00 • Pod Dubňom • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Skončil sa prípravný zápas medzi MŠK Žilina a 1.FC Slovácko. Domáci zaslúžene zvíťazili 1:0. Hostia predviedli slušný výkon, chýbalo im viac pohybu a trochu šťastia v zakončení. Ďakujem za sledovanie dnešného prenosu a prajem krásny zvyšok horúceho víkendu. (19:44:56)
     
    Koniec zápasu.
     
    86:06
    Aby sme však Jeana Dezu nehanili, tento mladý chlapec z Peru dnes odobral hráčom hostí množstvo lôpt a príkladne o každú bojoval. Po nabratí skúseností z neho bude vynikajúci komplexný futbalista.
     
    84:01
    Deza opäť v 100% šanci. Sám pred brankárom hostí sa ho snažil elegantne prehodiť. Do lopty vložil málo sily a tak Heča nemal problém. Vedľa sediaci majiteľ MŠK Jozef Antošík si len smutne povzdychol a skonštatoval, že tento chlapec raz umrie na krásu.
     
    81:08
    Zaujímavá útočná akcia Žiliny. Deza si prebral centrovanú loptu, pätičkou si ju prehodil cez seba i protihráča, prihral Káčerovi, ktorý sa snažil ešte nájsť voľného Angeloviča. K tomu sa však lopta nedostala.
     
    77:01
    Prebúdzajú sa i domáci fanúšikovia a skandovaným potleskom ženú svoj tím dopredu.
     
    75:44
    Striedanie v domácom tíme. Romana Gergela nahradil Ján Novák.
     
    74:34
    Po centrovanej lopte z ľavej strany sa snažil akrobaticky zakončiť Jean Deza. Netrafil loptu, zato však trafil obrancu hostí.
     
    70:00
    Striedanie v domácom tíme, Jakuba Paura nahradil Miroslav Káčer.
     
    69:11
    Po dlhej predlhej dobe strela hostí na bránku domácich. Strela Mezlíka končí v horných radách južnej tribúny.
     
    68:00
    Hlavný rozhodca opäť nariadil pauzu na občerstvenie.
     
    66:04
    Slovácko sa v týchto momentoch snaží niečo urobiť s výsledkom. Hostia nehrajú zlý futbal, chýba im však rýchlosť a hlavne myšlienka pri prihrávkach.
     
    64:13
    Deza spálil obrovskú šancu. Ocitol sa sám na ľavej strane vápna, zvolil niečo medzi prihrávkou a strelou. Brankár hostí s touto loptou nemal problém. Adelaara na lavičke domácich takmer roztrhlo. Jean Deza dostal poriadne prehovorené do duše.
     
    61:00
    Striedanie v tíme domácich, kapitána MŠK Miroslava Barčíka strieda Peter Šulek.
     
    57:00
    V tíme hostí prichádza k striedaniu brankárov, Dušana Melichárka strieda Milan Heča.
     
    55:01
    Striedajúci hráči domácich dodali zápasu rýchlosť, výbušnosť a najmä kreativitu. Vynikajúco funguje najmä ľavá strana, kde operujú Ricardo Nunes a Jean Deza. K nim sa pridáva vynikajúci Jakub Paur a rozbiehajúci sa Milan Škriniar.
     
    52:13
    Mladé pušky z MŠK Žilina roztancovali celú obranu hostí. Paur vyzval do tanca dvoch obrancov pri ľavej čiare, uvoľnil sa, poslal prihrávku na Jeana Dezu. Deza sa pohral s ďalším obrancom Slovácka, uvoľnil do šance Barčíka, ktorý ešte hľadal nabiehajúceho Picha. Pich bohužiaľ Barčíkovu prihrávku nedobehol.
     
    51:00
    V tíme hostí dochádza k striedaniu, Trousila strieda Martykán.
     
    48:00
    Rohový kop MŠK Žilina. Nunes hľadal pred bránkou Aliho Ceesaya, k tomu sa lopta však nedostala.
     
    47:29
    Po pravej strane sa famózne uvoľnil Stanislav Angelovič, poslal do vápna mäkučký center na ktorý Robo Pich nedoskočil a pred Dezom loptu stihol upratať obranca hostí. MŠK bude kopať roh.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Žilina chystá dvojité striedanie, do hry idú Milan Škriniar a Jean Deza. Naopak z hry odstúpili Serge Akakpo a Momodou Ceesay.
     
    V prvom polčase sme videli zaujímavý futbal s jasnou prevahou MŠK Žilina. Hostia sa k žiadnej výraznejšej šanci nedostali. Domácim zatiaľ chýba viac pokoja v zakončení, skóre totiž mohlo byť úplne iné. Uvidíme, aké zostavy nastúpia do druhého polčasu, ktorý sa začne o 19:00.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    44:12
    Prvý polčas sa nám chýli ku koncu, hráči oboch tímov ho už len dohrávajú v strede poľa.
     
    40:33
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska, domáci tím má jasnú prevahu.
     
    Zápas sleduje odhadom 300 divákov.
     
    36:00
    Rohový kop v podaní MŠK Žilina. Barčík poslal prihrávku po zemi na voľného Gergela, ktorý skúsil vystreliť. Tečoval ju Momo Ceesay a takmer skóroval! Dušan Melichárek predviedol excelentný zákrok a loptu vytlačil mimo svoju bránku.
     
    35:22
    Pečovský vybojoval loptu v strede poľa, poslal do šance Moma Ceesaya, toho v poslednej chváli zablokoval Kubáň. MŠK bude kopať rohový kop.
     
    31:33
    Narážka vo vápne hostí. Angelovič posunul loptu na Miroslava Barčíka, ten poslal prihrávku Momovi Ceesayovi, ktorý mu ju narážačkou poslal späť. Barčík jeho myšlienku vôbec nepochopil a nepokračoval v pohybe. Škoda.
     
    28:11
    Práve spomínaný Jakub Paur schytal zákerný šľapák od obrancu Slovácka Mezlíka. Hlavný rozhodca to vôbec nepostrehol, hoci to bol zákrok minimálne na žltú kartu. Jakub má momentálne dosť veľký problém s pohybom, je vidieť, že to bolí.
     
    27:06
    Po centri Ricarda Nunesa z ľavej strany sa takmer dostal do šance mladý Jakub Paur. Tento agilný stredopoliar Žiliny dnes hrá skutočne výborne, odvádza penzum práce pre svoj tím.
     
    23:10
    Hlavný rozhodca nariadil prestávku na občerstvenie oboch tímov, predsa len je veľmi teplo a dusno.
     
    21:10
    Opäť pekná akcia v podaní domáceho tímu. Rýchly protiútok rozbehol Ricardo Nunes, vysunul Mira Barčíka, ktorý loptu posunul na Stanislava Angeloviča. Angelovič sa uvoľnil, poslal do vápna Slovácka prízemný center a Momodou Ceesay poslal loptu z blízka nad bránku hostí. Treba však povedať, že bol dôsledne bránený a zakončoval v páde.
     
    18:34
    Žilina dala gól!
    Slovácko kruto zaplatilo za faul v strede poľa. K exekúcii štandardnej situácie sa postavil Miroslav Barčík, parádne zatočil loptu do šestnástky. MOMODOU CEESAY vyskočil o dobrého pol metra vyššie než brániaci hráč a s absolútnym prehľadom poslal loptu do protipohybu brankára hostí. Krásna akcia.
     
    16:03
    Pekná akcia v podaní hostí z Moravy. Dlhý center z ľavej strany na voľného útočníka hostí, ten si loptu pekne spracoval na hrudi. zvyšok akcie ukončil čiarový rozhodca, ktorý zamával offside.
     
    13:34
    Žilina v prečíslení 3 na 2. Roman Gergel sa snažil poslať prihrávku zo stredu ihriska na pravý kraj ihriska, kde bol voľný Róbert Pich. Ten by však musel mať turbo pohon aby takúto prihrávku dobehol. Roman Gergel sa následne ospravedlňuje.
     
    11:00
    MŠK Žilina sa dostala do tlaku, Barčík s Pichom vyzvŕtali celú obranu Slovácka. Následný center Mira Barčíka s prehľadom zlikvidoval Dušan Melichárek v bráne 1.FC Slovácko.
     
    08:25
    V nebezpečnej šanci Slovácko. Prízemný center z ľavej strany v poslednej chvíli pred dobiedzajúcim Ondrejkom odkopol Stanislav Angelovič.
     
    06:10
    Slovácko sa snaží presadiť centrovanými loptami tesne pred hranicu šestnástky. Tieto dlhé prihrávky sú zastavované najmä Akakpom. Je priam neuveriteľné, aký výskok má tento nevysoký hráč.
     
    04:30
    Žilinčania zatiaľ kraľujú stredu poľa, ofenzívu výborne podporujú i krídelní obranní hráči a to Stanislav Angelovič a Ricardo Nunes.
     
    02:00
    Rodiacu sa akciu v podaní MŠK Žilina zastavil kapitán žltozelených Miroslav Barčík, ktorý sa snažil poslať časovanú prihrávku do úniku na Roba Picha. Ten bol však rýchlejší ako lopta.
     
    00:01
    Výkop zápasu mala domáca Žilina.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Hráči odchádzajú po rozcvičke do šatní, zápas sa začne približne o 13 minút. Dnes sa nám v zápase predstaví bratská dvojica, tentokrát to bude v drese MŠK Žilina. Na hrote nastúpi reprezentačný útočník Gambie Momodou Ceesay a na poste stopéra jeho mladší brat Ali Ceesay.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina: Dúbravka - Angelovič, Akakpo, Ceesay A., Nunes, Barčík, Pečovský, Paur, Gergel, Pich, Ceesay M.

    1. FC Slovácko: Melichárek - Daníček, Kubáň, Kordula, Došek, Lukáš, Ondrejka, Hofman, Mezlík, Volešák, Trousil.

    Rozhodca: .
     
    Príjemné neskoré horúce popoludnie vážení čitatelia. Vítam vás pri sledovaní prípravného futbalového zápasu medzi MŠK Žilina a 1.FC Slovácko. Počasie dnes futbalu praje, je krásne slnečno, teplota okolo 28 stupňov Celzia. Trávnik je fantasticky pripravený a tak majú hráči excelentné podmienky. Samotný zápas sa začne o 18:00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.

    Dávid Švec

    Góly: 18. Ceesay M.


    MŠK Žilina: Dúbravka - Angelovič, Akakpo, Ceesay A., Nunes, Barčík, Pečovský, Paur, Gergel, Pich, Ceesay M.
    1.FC Slovácko: Melichárek - Daníček, Kubáň, Kordula, Došek, Lukáš, Ondrejka, Hofman, Mezlík, Volešák, Trousil.

    Diváci: 300