Nemecko – Grécko 4:2 (kon.)
koniec
Nemecko
4:2 (1:0)
Grécko
Piatok 22.06.2012, 20:45 • PGE Arena Gdaňsk, Poľsko • Majstrovstvá Európy
     
    89
    Grécko dalo gól!
    SALPINGIDIS sa z bieleho bodu nemýlil. Neuer nevystihol smer strely.
     
    74
    Nemecko dalo gól!
    Je rozhodnuté! Mesut Özil prevzal prihrávku, vypálil, Sifakis jeho pokus vyrazil iba na kopačku MARCA REUSA, ktorý pridáva ďalší presný zásah do siete Grékov. Lopta ešte oblízala brvno, no nakoniec skončila až v site.
     
    68
    Nemecko dalo gól!
    A ihneď po striedaní padá tretí gól v sieti Sifakisa! Na priamy kop Mesuta Özila najvyššie vyskočil MIROSLAV KLOSE, ktorý hlavičkou pohodlne zasúva loptu do siete. 3:1!
     
    61
    Nemecko dalo gól!
    A dočkali sa! Nemecko znova vedie! Nemci sériou prihrávok uspali súpera, na finálnu centrovanú loptu vyskočil SAMI KHEDIRA, ktorému sa podarilo vo vzduchu trafiť ideálne a prekonať Sifakisa! 2:1!
     
    55
    Grécko dalo gól!
    Je vyrovnané! Z nenápadnej akcie nakoniec zapršalo! Veľmi dobrým šprintérskym výkonom sa prezentoval Salpingidis, ktorý mal dostatok priestoru na center, táto lopta našla GIORGOA SAMARASA a ten aj so šťastím pretlačil loptu za Neuera. 1:1!
     
    39
    Nemecko dalo gól!
    Je to tu! Úvodný gól v sieti Sifakisa! Doteraz mal grécky gólman veľa šťastia, no tento krát už nemal šancu. PHILIPP LAHM s veľkej diaľky napriahol, okúsil strelu a vyšlo to. 1:0!
    Góly: 39. Lahm, 61. Khedira, 68. Klose, 74. Reus - 55. Samaras, 89. Salpingidis

    Karty:   14. Samaras (GRE)


    Nemecko: Neuer - Hummels, Badstuber, Lahm (C), Boateng, Khedira, Schweinsteiger, Özil, Schürrle, Reus, Klose.
    Grécko: Sifakis - Maniatis, Tzavellas, Papadopoulos, Torossidis, Papasathopoulos, Makos, Ninis, Katsouranis (C), Samaras, Salpingidis.

    Rozhodca: Skomina - Arhar, Žunič (SVN)