Francúzsko – Island 3:2 (kon.) | Mexiko – Wales 2:0 (kon.)
koniec
Francúzsko
3:2 (0:2)
Island
cz Nedeľa 27.05.2012, 21:05 • Stade du Hainaut, Valenciennes • Prípravný zápas
     
    87
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí dokonali obrat. Giroud sklepl hlavou míč v šestnáctce pro ADILA RAMIHO, který tvrdou ranou pravačkou nedal gólmanovi Halldorssonovi šanci.
     
    85
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie vytěžila z tlaku vyrovnávací branku. FRANCK RIBÉRY si narazil balon v šestnáctce a jemným obloučkem levačkou poslal míč ke vzdálenější tyči.
     
    52
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí vystupňovali tlak a dočkali se snížení. Benzemova střela byla sražena na zadní tyč, kde číhal osamocený MATHIEU DEBUCHY, který prostřelil brankáře Halldorssona.
     
    34
    Island právě vstřelil branku!
    Islanďané vedou ve Valenciennes už o dvě branky. Krásnou kombinační akci rozjel Jonasson, Gislason následně naservíroval z pravé strany přesný míč do šestnáctky, kde ho z první usměrnil k pravé tyči KOLBEINN SIGTHORSSON.
     
    28
    Island právě vstřelil branku!
    Islanďané jdou nečekaně do vedení. Sigthorsson vysunul hlavou do pokutového území BIRKIRA BJARNASONA, který byl zcela sám a tvrdou křížnou ranou k pravé tyči rozvlnil síť.

    Tereza Švandová

    Góly: 52. Debuchy, 85. Ribéry, 87. Rami - 28. Bjarnason, 34. Sigthorsson

    Karty:   24. Mexes (FRA) - 38. R. Sigurdsson (ISL), 54. Valgardsson (ISL), 66. Halldorsson (ISL)


    Francúzsko: Mandanda - Debuchy, Rami, Mexes, Evra - Nasri (61. Martin), Cabayé (59. A. Diarra), Gourcuff (75. Ribéry) - Ménez (75. Valbuena), Benzema (60. Malouda), Ben Arfa (59. Giroud).
    Island: Halldorsson - Jonasson, Jonsson (65. Danielsson), R. Sigurdsson, Valgarsson - Gislason (76. Gudmundsson), Gunnarsson, Bjarnason, Arnason (57. Skulason) - G. Sigurdsson, Sigthorsson (46. Hedinsson).

    Rozhodca: Delferière (Belg.)