Arizona – LA Kings 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
3:4 (1:1, 2:2, 0:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 23.05.2012, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale, AZ • Play-off NHL
Partner:
     
    77:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Střela Jeffa Cartera z úhlu se odrazila přímo k volnému Dustinu PENNEROVI, který z mezikruží posílá svůj tým do finále! Asistence: Jeff Carter a Vyacheslav Voynov.
     
    36:23
    Phoenix právě vstřelil branku!

    A domácí odpovídají bleskově, na dobrou přihrávku před branku si najel Keith YANDLE a je znovu srovnáno! Asistence: Taylor Pyatt.
     
    33:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Carter obešel na modré dva protihráče a vyslal Pennera s Richardsem do brejku 3 na 2. Mike RICHARDS se na druhý pokus prosadil a poprvé v utkání posílá Krále od vedení! Asistence: Dustin Penner a Jeff Carter.
     
    31:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Další střela Drewa DOUGHTYHO končí v síti! Mike Smith nic nemohl vidět přes chumel hráčů před ním a je vyrovnáno! Asistence: Colin Fraser a Justin Williams.
     
    26:23
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Marc Antoine POULLIOT dorazil střelu Klesly a znovu posílá Kojoty do vedení. Asistence Martin Hanzal a Rostislav Klesla.
     
    11:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Z ničeho nic ale Smith kapituluje! Do Doughtyho přízemní střely vložil přesně hůl Anže KOPITAR a v oslabení tak srovnává skóre zápasu! Asistence: Drew Doughty a Dustin Brown.
     
    04:20
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Přeci jen nakonec stihli domácí vstřelit gól v přesilovce, Vrbata přesnou přihrávkou našel mezi kruhy výborně postaveného Martina HANZALA, který otevírá skóre. Asistence: Radim Vrbata a Keith Yandle.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 5. Hanzal (Vrbata, Yandle), 27. Poulliot (Hanzal, Klesla), 37. Yandle (Pyatt) - 12. Kopitar (Doughty, Brown), 32. Doughty (Fraser, Williams), 34. Richards (Penner, Carter), 78. Penner (Carter, Voynov)


    Arizona Coyotes: Smith - Ekman Larsson, Rozsíval, Yandle, Schlemko, Klesla, Morris - Boedker, Doan, Vermette, Whitney, Hanzal, Vrbata, Pyatt, Gordon, Langkow, Chipchura, Korpikoski, Poulliot
    Los Angeles Kings: Scuderi, Doughty, Greene, Voynov, Martinez, Mitchell - Brown, Kopitar, Williams, Richards, Richardson, Lewis, Fraser, Penner, Stoll, Nolan, King, Carter

    Rozhodca: Watson, Pollock - Heyer, Sharrers