Podbrezová – Ružomberok B 3:0 (kon.) | Petržalka – L. Mikuláš 2:3 (kon.) | Dubnica – Dolný Kubín 2:1 (kon.)
R. Sobota – Moldava 2:0 (kon.) | Myjava – Lučenec 5:0 (kon.) | Michalovce – Senec 0:2 (kon.)
koniec
Spartak Myjava
5:0 (4:0)
MŠK Novohrad Lučenec
Streda 16.05.2012, 17:00 • Futbalový štadión Myjava • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    59
    Myjava dala gól!
    A je to tu! PAVOL KOSÍK dosiahol hat-trick v dnešnom stretnutí! Po krásnom rýchlom protiútoku mu Sládek poslal loptu na pravú stranu, čo Kosík využil na prekonanie gólmana Michalíka skvelou strelou k pravej tyčke jeho brány.
     
    21
    Myjava dala gól!
    Myjava predvádza na svojej domácej pôde skvelú ofenzívnu hru, na ktorú hostia doposiaľ nedokázali odpovedať. Po peknom centri v podaní Petráša peknou strieľanou prihrávkou prekonáva Michálika PETER ĎURIŠ.
     
    20
    Myjava dala gól!
    Po krásnom centri Černáčka sa lopta ocitla v šestnástke pred odkrytým PAVLOM KOSÍKOM, ktorý strelou z prvej s jednoduchosťou prekonáva brankára Michálika.
     
    16
    Myjava dala gól!
    Pokutový kop skvelo premenil JÁN PETRÁŠ, ktorý zvyšuje náskok svojho tímu už o 2 góly, keď Michalíka prekonal nechytateľnou strelou k ľavej tyčke.
     
    8
    Myjava dala gól!
    Po nepresnej rozohrávke v Lučenskej zálohe sa k lopte dostal myjavský útok, ktorý sa pekne vynašiel. Sládek poslal skvelú prihrávku na PAVLA KOSÍKA, ktorého prvú strelu sáce Michalík zblokoval, no na dorážku už nemal ani najmenšiu šancu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Kosík, 16. Petráš (pen.), 20. Kosík, 21. Ďuriš, 59. Kosík

    Karty:   15. Ravas (LUC)


    Spartak Myjava: Solnička - Kvasnica, Štrba, Kosík (85. Jastráb), Černáček (K), Ďuriš (69. Bruško), Petráš, Častulín, Sládek, Duga (32. Neoveský), Sabo.

    MŠK Novohrad Lučenec: Michalík (K) - Čonka, Szocs, Ravas, Nilaš, Schvantner, Heuser (73. Vilhan), Kulík (30. Kovanič), Semeník, Fljaško, Beňo.

    Rozhodca: Molitoris - Hrčka, Ličko