Petržalka – Michalovce 0:1 (kon.) | Dubnica – L. Mikuláš 3:1 (kon.)
koniec
FK Dubnica
3:1 (2:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Nedeľa 06.05.2012, 16:30 • FŠ MFK Dubnica nad Váhom • MONACObet liga
     
    90+
    Taktické striedanie, Liener strieda Grabeža.
     
    87
    Tomáš Brigant na ľavom krídle, presunul hru na voľného Grabeža, ten na druhej strane obišiel obrancu a zakončil, Ďurčo zasiahol a vyzeralo to tak, akoby oberal jablká.
     
    82
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po chybe obrany prichádza nakoniec zníženie stavu! V 84. minúte využil zaváhanie DARKO BOŠKOVIČ.
     
    82
    Šikovnou strelou teraz pohrozil Martin Labaška, po sťahovačke vypálil projektil na Urminského, ktorý sa musel riadne načahovať za loptou.
     
    76
    Michal Filo nakoniec vymenený, strieda ho Ján Vaško.
     
    75
    Obrovská šanca Dubnice! V prečíslení 2 proti 1 sa ocitol Filo a Vavrík, Vavrík oklamal obrancu a prihral voľnému Filovi, ktorý však nepochopiteľne zostal stáť a nezakončil.
     
    70
    A takmer ihneď po striedaní Dubnica v šanci. Po rohovom kope sa k hlavičkovému zakončeniu dral Michal Filo, no bolo dobre odtlačený obranou.
     
    70
    Ohlásené striedanie, prišiel Filip Vavrík a odišiel Juraj Masárik.
     
    64
    Hostia takmer znížili! Dominikovi Fótyikovi sa však z bezprostrednej vzdialenosti ani na dva krát nepodarilo prekonať Urminského!
     
    62
    Avizované striedanie hostí, z ihriska sa porúča Lukáš Kubus, prichádza Vladimír Šlosár. Hostia už nemôžu striedať.
     
    58
    Dubnica dala gól!
    Po faule sa nepískalo, rozhodca udelil výhodu, po pravej strane si s loptou nabiehal Tomáš Brigant, nebol sebecký, poslal prihrávku na druhú stranu, kde bol osamotený MICHAL FILO a ten len ľahúčko zvýšil na 3:0.
     
    48
    Žltú kartu za faul vidí aj domáci hráč, konkrétne Srdan Grabež.
     
    46
    Cez prestávku hostia striedali, prišiel Paděra a Boškovič, odišli Pastva a Balluch.
     
    39
    Z hranice veľkého vápna Lukáš Kubus nemal veľa možností, tak nakoniec zvolil najjednoduchšie riešenie - vypálil na Urminského. Lopta o centimetre míňa šibenicu.
     
    36
    Už to mohlo byť 3:0 ! Po centri do vápna sa v obrovskej šanci ocitol Miloš Šupák, ktorý hlavičkou usmernil loptu na bránu, no Ďurčo bol proti - Dubnica rozohráva rohový kop.
     
    30
    Dubnica dala gól!
    Neuveriteľné! Športový moment, ktorý by som doprial vidieť všetkým futbalovým nadšencom. Po pravom krídle išiel sám TOMÁS BRIGANT, krásnou sťahovačkou oklamal obrancu a nakoniec aj brankára, ktorý si nepostrážil medzierku medzi ním a pravou žrďou. Dubnica zvyšuje na 2:0!
     
    24
    Michal Filo si vypracoval miesto na zakončenie, prekvapivá strela narobila Ďurčovi vrásky na čele, no jeho zakončenie našťastie pre hostí nebolo potrebné. Lopta o kúsok míňa brvno.
     
    14
    Hostia po tejto akcii zahrávali rohový kop. Opäť na vzdialenejšiu žrď, kde opäť stál Rezer, dubnický gólman len s ťažkosťami vytlačil na ďalší roh.
     
    13
    Neuveriteľne zahodená šanca hostí! Dubnická obrana zaspala, lob na Fótyika veľmi šikovný, v hodine dvanástej loptu Božoň vykopol!
     
    5
    Dominik Fótyik nepretlačil loptu až do zakončenie, naopak, pri sťahovaní sa do vlastných hlbín fauloval Šupáka, za čo si vyslúžil prvú žltú kartu v zápase.
     
    3
    Dubnica dala gól!
    Nenápadný center do vápna, k hlavičke sa zo zovretia obrancov vymanil MAREK BOŽOŇ a na vysokú loptu už Ďurčo nemal šancu.
    Góly: 3. Božoň, 30. Brigant, 58. Filo - 82. Boškovič

    Karty:   48. Grabež (DUB) - 5. Fótyik (LMI)


    FK Dubnica: Urminský - Beňo (C), Múdry, Šupák, Grabež, Urban, Božoň, Brigant, Masárik, Filo, Mrva.
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Ďurčo - Labaška, Janec, Šupej (C), Rezer, Pastva, Kubus, Lišivka, Moravčík, Balluch, Fótyik.

    Rozhodca: Leško - Benko, Vindiš

    Diváci: 195