Slovensko – Poľsko 2:3 (po pr.) | Česko – Švédsko 3:6 (kon.) | Fínsko – Švajčiarsko 3:1 (kon.)
koniec
Fínsko
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Švajčiarsko
Sobota 05.05.2012, 18:00 • Športová hala Klokočina - Nitra • Majstrovstvá sveta žien do 19 rokov
     
    58:51
    Švajčiarsko dalo gól! V samotnom závere stretnutia sa Švajčiarsku podarilo vstreliť gól, postarala sa o tom FABIENNE WALTHER krížnou strelou k ľavej tyči. Asistencia: Nina-Maria Bärtschi.
     
    26:05
    Fínsko dalo gól! Švajčiarky sa nestihli spamätať ani z druhého gólu a brankárka Stock opäť vyberá loptičku z brány. Tento krát sa o to postarala SENNI HIETANEN, ktorá vystrelila z pravej strany k bližšej tyči. Asistencia: Silja Eskelinen.
     
    24:53
    Fínsko dalo gól! Hráčky Fínskej reprezentácie sú bližšie k titulu, Hillevi Arkkila nahodila puk pred bránu súpera, kde ju dorazila do odkrytej časti brány MIRA WICKMAN. Asistencia: Hillevi Arkkila.
     
    15:46
    Fínsko dalo gól! Prvý finálový gól Fínskeho tím prišiel ešte v prvom polčase, Fínky si povymieňali loptičku na polovici Švajčiarska, strela z pravej strany, ktorej autorom bola JUULIA PEURA, napálila loptičku do ľavého vinklu. Asistencia: Laura Manninen.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 16. Peura (Manninen), 25. Wickman (Arkkila), 27. Hietanen (Eskelinen) - 59. Walther (Bärtschi)


    Fínsko: Vuorela (Salo) - Kippilä, Pöllänen, Wickman, Raitanen, Manninen, Kemppi, Peura, Björkman, Arkkila, Mirva, Laitinen, Hietanen, Uljua, Eskelinen, Vähäkoski,Alila, Björkell, Taka-aho.
    Švajčiarsko: Stock (Heini) - Bärtschi, Krebs, Walther, Liechti, Decurtins, Huber, Meer, Gämperli, Handl, Leu Marendaz, Spichiger, Luck, Sturzenegger, Reinhard, Ludwig, Schibli, Zellweger.

    Rozhodca: Jon Moberg, Jonatan Lindberg