Senica – Ružomberok 2:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Piatok 04.05.2012, 17:30 • Pod Dubňom • Niké liga
     
    Skončil sa zápas 30. kola Corgoň ligy medzi MŠK Žilina a ViOn-om Zlaté Moravce. Domáci si dnes vydreli tri body a gólom Vladimíra Leitnera vyhrali najtesnejším rozdielom. Hostí môžu mrzieť nepremenené šance zo záveru prvého polčasu a aj preto odchádzajú zo Žiliny s prehrou. Žilina ostane aj po tomto kole na čele tabuľky. To už je od nás všetko, ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na ďalšie online prenosy. Pekný večer! (19:19:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    92
    Zápas sa už len dohráva. Žilina má dvojnásobnú presilovku a bolo by trestuhodné, keby o víťazstvo prišla v nadstavenom čase.
     
    91
    Priamy kop zahrával Nunes. Spoza šestnástky trafil brvno Kuciakovej brány.
     
    90
    Toto je zrejme posledný klinec do rakvy Zlatých Moraviec. Pečovský sa prehnal stredom poľa, unikal sám na bránu. V poslednej chvíli zatiahol ručnú brzdu Patrik Pavlenda a Ježík ho poslal predčasne do šatne.
     
    88
    Pich nám predviedol, že poslednú dobu hrá vo výbornej forme. Na pravej strane sa zbavil dvoch brániacich hráčov, naservíroval loptu Šulekovi, ale ten nepochopiteľne zaváhal a vystrelil veľmi nepresne.
     
    85
    Hostia v náznaku šance. Brčák ale z dobrej pozície netrafil bránku.
     
    84
    Hostia cítia, že ich čas sa kráti. Orávik v snahe získať loptu fauloval Nunesa, za čo vidí žltú kartu.
     
    83
    Žlto-zeleni si užívajú v týchto chvíľach hru. Držia loptu na svojich kopačkách, nikam sa neponáhľajú a súperovi nedovolia prakticky nič.
     
    81
    Paur si dnes už nezahrá, na ihrisko vybieha Juraj Pilát.
     
    80
    Striedajú aj hostia. Prichádza Andrej Brčák, z ihriska schádza Andrej Hodek.
     
    79
    Barčíkova strela spoza šestnástky našla Kuciaka pripraveného.
     
    78
    Jean Deza je posledným striedajúcim hráčom MŠK. Z ihriska odchádza Novák.
     
    77
    Hra naberá na obrátkach. Pinter stiahol unikajúceho hráča Žiliny, ktorý by išiel sám na bránu. Ježík mu bez váhania ukázal červenú kartu.
     
    75
    Žilina dala gól!

    Žilinčania sa dočkali gólu. Lopta sa dostala do šestnástky, kde sa najlepšie zorientoval VLADIMÍR LEITNER a prekonáva Kuciaka v bráne Zlatých Moraviec.
     
    72
    Husára odvážajú na nosidlách, a pochopiteľne nemôže pokračovať v hre. Na jeho miesto príde Michal Pinter.
     
    71
    V tejto chvíli došlo k nepríjemnému stretu Mabouku s jedným z hráčov ViOnu. Mabouka si loptu príliš hodil pred seba. Následne išiel tvrdo do súboja s Husárom. Obaja hráči ostávajú na trávniku, v akcii sú i nosidlá. Horšie to vyzerá s hráčom Zlatých Moraviec, ktorý je naďalej v opatere lekárov. Žilinský legionár vidí žltú kartu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2571 divákov.

    Milan Gončár


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 75. Leitner

    Karty:   58. Pavlenda (ZIL), 71. Mabouka (ZIL) - 35. Husár (ZMO), 84. Orávik (ZMO)   77. Pinter (ZMO), 90. Pavlenda (ZMO)


    MŠK Žilina: Krnáč - Mabouka, Piaček, Akakpo (46. Leitner), Nunes - Pečovský - Barčík (K), Bello (62. Šulek), Pich - Majtán, Novák (78. Deza)
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak - Pavlovič, Pavlenda, Paur (81. Pilát), Orávik- Majerník (K), Kováč, Husár (72. Pinter), Hruška, - Bernáth, Hodek (80. Brčák)

    Rozhodca: Ježík - Weiss, Bóllo