NJ Devils – Philadelphia 4:3 (po pr.) | LA Kings – St. Louis 4:2 (kon.)
koniec po predl.
New Jersey Devils
4:3 (2:1, 0:1, 1:1)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 04.05.2012, 01:30Play-off NHL
Partner:
     
    77:21
    Devils právě vstřelili branku!
    PONIKAROVSKY dostal dobrou přihrávku přes celé střední pásmo, potáhl jej do útočného pásma a vystřelil na Bryzgalova, který jej vyrazil zpátky na jeho hůl a z dorážky se již domácí útočník nemýlil. Asistence: Kovalčuk.
     
    72:29
    Salvador vyhodil kotouč ze hřiště a dle pravidel dostává dvě minuty.
     
    68:23
    Zubrus dostává dvě minuty za vražení na hrazení a Flyers mají šanci rozhodnout utkání.
     
    51:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš. Nejdříve Kovalčuk trefil tyčku branky hostů, z následného protiútoku se z dorážky prosadil BRIERE a je opět vyrovnáno. Asistence: van Riemsdyk, Simmonds.
     
    47:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Eliáš za brankou vybojoval kotouč, okamžitě přihrál na PARISEHO, který jej rychle poslal na branku a překonal Bryzgalova. Asistence: Eliáš, Židlický.
     
    37:52
    Kotouč skončil v brance domácích, ale předcházel tomu faul Schenna a branka nemůže být uznána. Navíc Schenn putuje na trestnou lavici.
     
    36:29
    Kovalčuk vyhodil kotouč do hlediště a i když jej tečoval Read, tak jde rus na trestnou lavici.
     
    29:54
    Flyers na chvíli zavřeli Devils v jejich pásmu a vynutili si faul Larssona a budou hrát přesilovku.
     
    24:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Voráček objel branku s pukem na holi a poslal přihrávku na modrou na CARLA a ten bombou překonává Brodeura. Asistence: Voráček, Hartnell.
     
    12:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Flyers propadli v útočení a dovolili hostům vyrazit do rychlého protiútoku, který zakončuje KOVALČUK přesnou střelou pod lapačku Bryzgalova.Asistence: Zajac, Ponikarovsky.
     
    12:33
    Devils právě vstřelili branku!
    I Devils svou přesilovku využívají. PATRIK ELIÁŠ dostal kotouč na pravou stranu, napřáhl ke střele a po chvilce váhání prostřelil Bryzgalova. Asistence: Židlický, Kovalčuk.
     
    12:09
    Aktivita Devils přinesla faul Coburna a domácí si zahrají první přesilovku.
     
    06:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jaromír Jágr vybojoval kotouč za brankou, který si převzal Briere a naservíroval jej SCHENNOVI, který našel skulinku mezi tyčkou a tělem Brodeura. Asistence: Briere, Jágr.
     
    04:48
    Henrique dostává dvě minuty za podražení.

    Ján Jabrocký

    Góly a asistencie: 13. Eliáš (Židlický, Kovalčuk), 13. Kovalčuk (Zajac, Ponikarovsky), 48. Parise (Eliáš, Židlický), 78. Ponikarovsky (Kovalčuk) - 7. Schenn (Briere, Jágr), 25. Carle (Voráček, Hartnell), 52. Briere (van Riemsdyk, Simmonds)


    New Jersey Devils: Brodeur - Fayne, Greene, Židlický, Salvador, Volchenkov, Larsson - Kovalčuk, Eliáš, Parise - Zubrus, Zajac, Ponikarovsky - Bernier, Henrique, Sýkora - Carter, Gionta, Clarkson
    Philadelphia Flyers: Bryzgalov - Carle, Timonen, Grossman, Coburn, Bourdon, Lilja, Gustafsson - Jágr, Giroux, Hartnell - Simmonds, Briere, Schenn - Voráček, Van Riemsdyk, Read - Welwood, Couturier, Talbot