Karviná – Jihlava 1:1 (kon.) | Varnsdorf – Brno 1:2 (kon.) | Znojmo – Třinec 0:0 (kon.)
koniec
1. SC Znojmo
0:0 (0:0)
FK Třinec
cz Nedeľa 29.04.2012, 17:00 • Městský stadión Znojmo • Chance Národní Liga (CZ)
     
    89
    Poslední střídání Třince. Ze hřiště odchází Nekuda a nahrazuje ho Gavlák.
     
    87
    Dnešní utkání sleduje 710 diváků.
     
    86
    Rolinc dnes již podruhé střídá, tentokrát ale odchází a místě něj jde na hřiště Mandula.
     
    86
    Matoušek hlavičkoval po standardce velmi nebezpečně, míč skončil jen těsně nad břevnem.
     
    80
    Třinec střídá. Na hřiště se podívá Joukl, který vystřídá Surynka.
     
    74
    Znojmo podruhé střídá, Zifčáka nahrazuje na posledních pár minut Mudra.
     
    67
    Třinec střídá. Do hry jde Ceplák, který nahradí Byrtuse. Hosté potřebují oživení jako sůl.
     
    66
    A opět možnost pro domácí. Rolinc se dostal nikým nehlídaný za obranu, zakončení se mu však nepovedlo. Mohl si míč zpracovat a jít sám na brankáře. Místo toho však volil ihned zakončení, což v jeho případě znamenalo lehký projektil do náruče Lipčáka. Možná chtěl Rolinc brankáře obhazovat.
     
    64
    Přímý kop Znojma a další šance. Pěkný technický pokus poslal na bránu Okleštěk, lopta mířila do pravého horního rohu brány, ovšem opět byl proti rozvlnění sítě brankář Lipčák. Být střela razantnější, loví míč z brány.
     
    62
    Rolinc byl hlavním elementem u další akce. Z pravého křídla se dostal do vápna, tam míč zasekl před bránícím hráčem a poslal míč na Vašíčka. Ten si chvíli chystal míč na střelu a i to rozhodlo, že bylo nakonec jeho zakončení zablokováno.
     
    56
    Po znojemském rohovém kopu se urodila před Lipčákem zmatečná situace, z kterého nejlépe těžil Vašíček. Ten obrácen čelem od brány hlavičkoval do levého horního rohu brány, Lipčák se vyznamenal...
     
    45+
    Pěkný fotbalový moment. Sukup napřáhl z dvaceti metrů a jeho pokus směřující do brány musel vytáhnout skvělým zákrokem Lipčák.
     
    45
    ...Třinec se své velké šance dočkal v samotném závěru první půle. Míč se dostal až k Nekudovi, který zakončoval sice krkolomně, ale nebýt Cihláře na brankové čáře, byl by to nejspíše gól
     
    43
    Avdič hrál rukou a vysloužil první kartu v utkání barvy žluté.
     
    28
    Šmahajovi nedovoluje nespecifikované zranění další pobyt na hřišti. Do hry nastupuje Jakub Rolinc, který byl právě před zápasem v základní sestavě napsaný a na poslední chvíli usedl jen na střídačku.
     
    21
    První velká šance utkání. Okleštěk poslal pěknou kolmici za obranu na Zifčáka, který se řítil z levé strany na bránu. V poslední chvíli mu dal do zakončení nohu Hupka a stal se hrdinou situace, míč skončil nad bránou...

    Zdeněk Plánka

    Góly:

    Karty:   43. Avdič (ZNO)


    1. SC Znojmo: Hrubý - Hříbek, Avdič, Yonov (K), Cihlář - Sukup, Šmahaj (28. Rolinc, (86. Mandula), Lacko, Zifčák (74. Mudra) - Okleštěk, Vašíček.

    FK Třinec: Lipčák (K) – Lisický, Hupka, Kuděla, Matoušek - Malíř, Maroši, Rehák, Byrtus (67. Ceplák) – Nekuda (89. Gavlák), Surynek (80. Joukl).

    Rozhodca: Ochotnický - Zlámal, Kovařík.

    Diváci: 710