Gent – Brugge 2:1 (kon.) | Liége – Kortrijk 2:0 (kon.)
koniec
KAA Gent
2:1 (1:1)
Club Bruggy KV
cz Sobota 28.04.2012, 18:00 • Jules Ottenstadion • Belgická Jupiler Pro League
     
    61
    Gent právě vstřelil branku!
    Smolders se po vynikající individuální akci prodral až do pokutového území, kde byl následně faulován Hoefkensem. Ten za zákeřný faul zezadu uviděl od rozhodčího červenou kartu. K exekuci pokutového kopu se postavil BERND THIJS a svoji dělovkou nedal Jorgačevičovi šanci. Hosté tak budou pokračovat v deseti.
     
    23
    Gent právě vstřelil branku!
    Těsně před pokutovým územím se míče zmocnil Mareval, který následně poslal nádherný cent přesně na hlavu ELIMANU COULIBALYMU, který neměl jinou možnost, než skórovat. Skóre je tak srovnáno.
     
    8
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Vynikajícím způsobem se do pokutového území prodral Bacca, kterého nezastavili ani 2 obránci. následně poslal míč před bránu, kde již stál připravený Zimling ale jeho střelecký pokus ještě stačil Padt vyrazit, ovšem na následnou dorážku CARLA HOEFKENSE byl krátký. Hosté se tak ujali vedení 1:0

    Ondřej Tomšovský

    Góly: 23. Coulibaly, 61. Thijs (pen.) - 8. Hoefkens

    Karty:   72. Jorgensen (GNT), 86. Vleminckx (GNT) - 69. Odjidja-Ofoe (BGY), 71. Jorgačevič (BGY), 79. Blondel (BGY)   61. Hoefkens (BGY)


    KAA Gent: Padt, Melli, Cesar Arzo, Mareval, Barič, Thijs, Jorgensen, Smolders, Bruls, Coulibaly, Ilombé
    Club Bruggy KV: Jorgačevič, Donk, Hoefkens, Hogli, Almeback, Jordi Figueras, Zimling, Blondel, Akpala, Victor Vazquez, Bacca

    Rozhodca: Delferiere