Č. Budějovice – Liberec 0:4 (kon.) | Ostrava – Žižkov 3:1 (kon.) | Slovácko – Teplice 0:0 (kon.)
koniec
FC Baník Ostrava
3:1 (1:0)
FK Viktoria Žižkov
cz Sobota 28.04.2012, 17:00 • Stadion Bazaly • Gambrinus liga
     
    77
    Baník právě vstřelil branku!
    Zdá se být rozhodnuto. Bartl neodhlavičkoval jednoduchý míč, Magera po zemi odcentroval na malé vápno, kde Čermák neuhlídal DOMINIKA KRAUTA, jenž svým druhým dnešním gólem uklidnil svůj tým.
     
    59
    Baník právě vstřelil branku!
    Kiidron může schovat hlavu do dlaní, opravdu má proč. Jeho hloupá chyba dopomohla Baníku k navrácení vedení. Lukeš skvěle rozehrál standardní situaci, Ticháček se k míči nedostal a LUKÁŠ MAGERA hlavou posunul míč do branky. První gól ostravského útočníka v sezóně může mít cenu zlata.
     
    51
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Pražskému celku se povedlo zjednodušit hru, Adámik si neporozuměl se Zawadou, čehož využil MICHAL KROPÍK, který převzal volný míč, obešel Baránka a první brankou v sezóně srovnal stav.
     
    18
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostravští říkají první slovo. Lukeš z rohu velkého vápna vystřelil k Ticháčkově tyči, žižkovský brankář předvedl skvělý zákrok, avšak vyrazil míč nad sebe, nedokázal se zorientovat a dovolil tak DOMINIKU KRAUTOVI hlavou do prázdné sítě vstřelit jeho třetí gól v sezóně.

    Daniel Polách

    Góly: 18. Kraut, 59. Magera, 77. Kraut - 51. Kropík

    Karty:   28. Marek (OVA), 45. Lukeš (OVA), 82. Greguš (OVA) - 26. Kropík (ZIZ), 53. Milosavljev (ZIZ), 58. Kiidron (ZIZ)


    FC Baník Ostrava: Baránek - Marek, Adámik, Vomáčka, Zawada - Fantiš, Droppa, Kraut, Kukec (70. Poliaček), Lukeš (77. Greguš) - Magera (81. Vašenda)
    FK Viktoria Žižkov: Ticháček - Bartl, Kiidron, Kropík, Slodowy - Sivrič (46. Kotyza), Valenta, Hílek, Sloboda (76. Čermák), Milosavljev (60. Jurčo) - Kalod

    Rozhodca: Královec - Pospíšil, Hájek

    Diváci: 11113