Genk – Anderlecht 0:4 (kon.)
koniec
KRC Genk
0:4 (0:2)
R.S.C. Anderlecht
cz Piatok 27.04.2012, 20:30 • Cristal Arena • Belgická Jupiler Pro League
     
    86
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. TOM DE SUTTER nebyl na trávníku ani minutu a dává gól. Po nádherném centru Jovanoviče na levou strane přihrává Gillet na nabíhajícího belgického kanonýra a ten zvyšuje vedení hostů!
     
    51
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Přenádherná kombinace hostů! Kanu založil akci, poslal narážečku do vápna a tam z rohu pokutového uvolnil Gillet Jovanoviče, který našel přihrávkou na opačnou stranu zcela volného KANUA, který nemohl minout. Opravdu skvost!
     
    31
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    A to se jiím nakonec povedlo. Jovanovič šel sám podél vápna a přihrávla na levou stranu GUILLAME GILlETOVI, který p ouklouznutí Crouxe měl volný prostor a trefil se přesně ke vzdálenější tyči.
     
    8
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Nyní se však hosté dočkali. Po dlouhém centru hlavičkoval Kanu na Jovanoviče a ten narážečkou za obranu vrátil balón KANUOVI, který přetlačil obránce i gólmana a pohodlně zakončoval do prázdné branky.

    Viktor Sandev

    Góly: 8. Kanu , 31. Gillet, 51. Kanu, 86. De Sutter

    Karty:   45+1. Buffel (GNK) - 43. Bedi (AND)


    KRC Genk: Köteles - Vanden Borre (46. Tőzsér), Joneleit (62. Limbombe), Simaeys, Ngongca - Tshimanga, José Nadson, De Bruyne (11. Croux), Buffel - Vossen, Benteke
    R.S.C. Anderlecht: Proto - Juhász, Safari (76. Lukaku), Kouyaté, Odoi - Biglia, Gillet, Bedi, Jovanović - Suárez (85. De Sutter), Kanu (66. Canesin)

    Rozhodca: Van Boekel - Geutjes, Jansen