NJ Devils – Florida 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Florida Panthers
cz Streda 25.04.2012, 01:30 • Prudential Center • Play-off NHL
Partner:
     
    65:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak nakonec z ničeho nic vítězí domácí a série se tak vrátí na Floridu, kde rozhodne sedmý zápas. Do mezikruží dostal přihrávku Kovalčuk a poslal do úniku TRAVISE ZAJACE, který propálil betony Clemmensena. Asistence: Ilja Kovalčuk, Zach Parise.
     
    32:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže po rychlém brejku pálil z mezikruží Strachan a kotouč propadl Brodeurovi mezi betony těsně vedle tyčky, ovšem kotouč předsunul zpátky a pak do branky SEAN BERGENHEIM. Asistence: Tyson Strachan, Mikael Samuelsson.
     
    27:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Po přihrávce z vlastní poloviny prošel kolem mantinelu Weiss a přihrál před brankou, kde z mezikruží přímo k tyči vypálil přesně KRIS WERSTEEG. Asistence: Dmitrij Kulikov, Stephen Weiss.
     
    24:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale domácí dočkali. Po přihrávce od mantinelu na kraj branky přihrál Zajac před prázdnou branku najíždějícímu ILJOVI KOVALČUKOVI a ten zvyšuje vedení domácích. Asistence: Travis Zajac, Petr Sýkora.
     
    16:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Nakonec Devil zužitkovali tlak. Floridě se nepodařilo dvakrát vyhodit a nakonec z úhlu vypálil STEVE BERNIER, puk pak prošel mezi betony Clemmensena. Asistence: Ryan Carter, Peter Harrold.

    Viktor Sandev

    Góly a asistencie: 17. Bernier (Carter, Harrold), 25. Kovalčuk (Zajac, Sýkora), 66. Zajac (Kovalčuk, Parise) - 28. Wersteeg (Weiss, Kulikov), 33. Bergenheim (Strachan, Samuelsson)


    New Jersey Devils: Brodeur (Hedberg) - Fayne, Greene, Židlický, Salvador, Harrold, Volčenkov - Kovalčuk, Zajac, Parise - Zubrus, Eliáš, Sýkora - Clarkson, Henrique, Ponikarovsky - Bernier, Gionta, Carter.
    Florida Panthers: Clemmensen (Markstrom) - Campbell, Strachan, Weaver, Kulikov, Gudbranson, Jovanovski - Versteeg, Weiss, Fleischmann - Samuelsson, Goc, Bergenheim - Upshal, Matthias, Smithson - Kopecký, Madden, Sturm.

    Rozhodca: Pochmara, Joannette - Driscoll, Kovačik.