Ottawa – NY Rangers 2:3 (kon.) | Chicago – Arizona 0:4 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Arizona Coyotes
cz Utorok 24.04.2012, 03:00 • United Center, Chicago, Michigan • Play-off NHL
Partner:
     
    54:56
    Phoenix právě vstřelil branku!

    A hosté přidávají další branku! Odražený kotouč zpoza branky si v mezikruží nejrychleji našel Kyle CHIPCHURA a posílá tak svůj tým definitivně do druhého kola! Asistence: Gilbert Brule a Daymond Langkow.
     
    53:04
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Přeci jen ještě v přesilové hře hosté skórují a nejspíše tak i rozhodují o osudu tohoto utkání a vlastně i celé série. Mikkel Boedker našel v ideální pozici postaveného Antoinea VERMETTA, který se nemýlil. Asistence: Mikkel Boedker a Oliver Ekman-Larsson.
     
    48:47
    A Hayes je následně vyloučen na 5 minut a do konce utkání za úder do oblasti hlavy a krku. Trest odpyká Viktor Stalberg.
     
    44:44
    Frolík v obrovské šanci minul!
     
    43:46
    Vrbata ve velikánské šanci neuspěl, kdy mu kotouč trochu sjel s hokejky a český forvard už nebyl schopen puk poslat do branky!
     
    42:24
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Kyle Chipchura chvíli posečkal s kotoučem za brankou domácích, aby potom mohl najít osamoceného Gilberta BRULEHO, který posílá hosty do dvoubrankového vedení! Asistence: Kyle Chipchura
     
    38:24
    Druhá přesilová hra pro domácí, Langkow už sedí na trestné lavici za podražení.
     
    38:00
    Z ničeho nic se v obrovské příležitosti objevil Langkow, když mu jednoruč připravil pozici Brule, Crawford ale pokus kanadského veterána s problémy kryje.
     
    33:14
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Jak může být sport krutý! Domácí celý zápas buší do obrany Coyotes, ale stačí jedna přesilovková střela od modré a vše může být jinak. Nahození Olivera EKMANA-LARSSONA totiž končí za zády Crawforda a hosté se ujímají vedení! Asistence: Keith Yandle a Ray Whitney.
     
    32:22
    Toews vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    25:02
    Největší šance utkání! Toews našel před brankou v ideální pozice Morrisona, který nikým nehlídaným posílal kotouč za záda Smithe. V úžas všech přítomných se ale puku při cestě do branky postavila lapačka hostujícího brankáře!
     
    24:23
    Kruger v dobré pozice přestřeluje!
     
    20:55
    Toews se prosmýkl obranou, ale jeho klička do bekhendu postrádala přesnost.
     
    13:36
    První přesilová hra i na hostující straně, Duncan Keith vyloučen na 2 minuty za zdržování hry.
     
    12:40
    Chyba v rozherávce domácích málem skončila brankou v brance Crawforda, Hanzalově střele z vrcholu levého kruhu moc nechybělo!
     
    11:17
    Oduya v obrovské šanci, když mu pozici skvěle připravil Toews, jeho pokus ale znovu úžasným zákrokem vyráží Smith do rohu!
     
    09:11
    První vyloučení zápasu, 2 minuty za držení jde odpykat Kyle Chipchura.
     
    06:54
    Velké šance na obou stranách, nejdříve do přečíslení ujížděli hosté, ale střela Gordona mířila pouze do připraveného Crawforda, ihned se do brejku 2 proti 1 dostal Kane se Sharpem. Právě druhý jmenovaný měl před sebou odkrytou klec, které ale pohrdl!
     
    05:05
    Důrazný střet u mantinelu rozhodčí faulem nepotrestali, z čehož pramenila velké šance Frolíka, jehož střela šla těsně vedle levé tyče Smithovy branky a s následnou dorážkou Bollanda si bravurně poradil pravě brankář Phoenixu!
     
    01:05
    Velká šance domácích hned v úvodu utkání. Andrew Shaw se ocitl sám v těsné blízkosti Smithe, puk ale nedokázal zvednout nad jeho rameno!

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 34. Ekman-Larrson (Yandle, Whitney), 43. Brule (Chipchura), 54. Vermette (Boedker, Ekman-Larrson), 55. Chipchura (Brule, Langkow)


    Chicago Blackhawks: Crawford - Seabrook, Keith, Leddy, Oduya, Lepisto, Hjalmarsson - Frolík, Toews, Kane - Stalberg, Kruger, Sharp - Hayes, Bolland, Bickell - Brunette, Morrison, Shaw
    Arizona Coyotes: Smith - Morris, Yandle, Rozsíval, Ekman-Larsson, Aucoin, Klesla - Vrbata, Langkow, Whitney - Doan, Vermette, Korpikoski - Brule, Chipchura, Pouliot - Pyatt, Gordon, Boedker

    Rozhodca: Lee, McCauley - Brisebois, Miller