Chomutov – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
cz Utorok 24.04.2012, 17:30 • ZS Chomutov • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    49:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hosté opět vedou! Pabiška nejdříve střílel pouze do Pavlase, jeho druhá střela už ale mířila na Řehoře a s dorážkou si bezchybně poradil JAROSLAV BALAŠTÍK.
     
    39:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pět vteřin před koncem druhé části využívají Piráti přesilovku. Domácí uzavřeli Mladou Boleslav v pásmu a Lukáš Pulpán už už vypadal, že vystřelí. Nakonec ovšem našel výtečnou přihrávkou MILANA KRAFTA, který stihl v klidu kotouč zpracovat a poslat za Hübla.
     
    35:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól je uznán a Boleslav se dostává zpět do vedení! BORIS ŽABKA si dobře najel na Výborného přihrávku a sklepl kotouč do brány kolem Řehořova pravého betonu.
     
    33:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Velký nápor domácích konečně nese ovoce. Nejdříve v dobré šanci netrefil klec Diviš, pak se před Hüblem ocitl Kraft a skvělou přihrávkou našel PETRA JÍRU, který zakončoval do prázdné klece. Vyrovnáno!
     
    10:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mozíkovi sjela střela z hokejky a puk se odstal k ROMANU TOMASOVI, který měl před sebou úplně prázdnou klec. Snadné vedení pro Mladou Boleslav, využitá přesilová hra.

    Kryštof Kousal

    Góly a asistencie: 34. Jíra (Kraft, Pulpán), 40. Kraft (Pulpán) - 11. Tomas (Mozík, Žabka), 36. Žabka (Výborný, Tomas), 50. Balaštík (Pabiška, Rýgl)


    Piráti Chomutov: Řehoř (Duba) - Mrázek, Havíř, Pavlas, Macháček, Pulpán, Bartejs, Rutta - Jíra, Kraft, Hřebejk - Ondřej, Sikora, Hromas, - Hruška, Lapšanský, Procházka - Seman, Diviš, Gajovský - Kovář
    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) - Dudáš, Beňovič, Baldwin, Chaloupka, Mozík, Žabka, Rýgl, Drábek - Balaštík, Výborný, Mikulík - Podkonický, Nouza, Goertzen - Pabiška, Bahenský, Stieler - Tomas, Loskot, Jiránek

    Rozhodca: Hribik, Hodek - Charvát, Pouzar

    Diváci: 5250