Florida – NJ Devils 3:0 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:1 (kon.)
Arizona – Chicago 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Washington – Boston 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Washington Capitals
3:4 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 22.04.2012, 21:20Play-off NHL
Partner:
     
    53:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Série mezi Caps a Bruins bude ještě pokračovat! David Krejčí brilantně vystihl rozehrávku Washingtonu a přes kurýrní službu jménem Milan Lucic se dostal kotouč až k TYLERU SEGUINOVI, který sám před brankou položil Holtbyho a do prázdné klece zakončil. Asistence: Milan Lucic, David Krejčí.
     
    55:08
    Washington právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno! Puk se okamžitě po buly dostal k ALEXANDRU OVEČKINOVI, který si jej zastavil nohou a přesně vypálil. Asistence: Niklas Bäckström.
     
    51:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Z následného protiútoku vypálil Seguin jehož střelu Holtby vyrazil pouze před ANDREWA FERENCE, který se nemýlil. Asistence: Tyler Seguin.
     
    39:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda! Bäckström milimetrovým pasem mezi 3 hráče našel před prázdnou brankou JASONA CHIMERU, který se nemýlil! Asistence: Niklas Bäckström, Roman Hamrlík.
     
    16:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědí přesilovka je využita. Šťastným střelcem je DAVID KREJČÍ, který sám kroutí hlavou, když na kostce marně zkoumá, kudy Holtbymu puk za čáru prošel. Asistence: Milan Lucic, Rich Peverley.
     
    09:47
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáo! MIKE GREEN napřáhl a dlouho váhal se střelou. Nicméně, když skutečně vypálil, Thomas neměl šanci. Asistence: Joel Ward, Roman Hamrlík.
     
    05:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme zde první gól! Medvědi předvedli bleskovou akci po buly. Ference pálil od modré a do jeho rány vložil hůl RICH PEVERLEY, který nasměroval puk za Holtbyho záda! Asistence: Andrew Ference.

    Tomáš Salamon

    Góly a asistencie: 10. Green (Ward, Hamrlík), 40. Chimera (Bäckström, Hamrlík), 56. Ovečkin (Bäckström) - 6. Peverley (Ference), 17. Krejčí (Lucic, Peverley), 52. Ference (Seguin), 54. Seguin (Lucic, Krejčí)


    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Schultz, Wideman, Alzner, Hamrlík, Green, Carlson – Ovečkin "C", Bäckström, Brouwer, Laich, Knuble, Aucoin, Chimera, Hendricks, Sjomin, Ward, Beagle, Perreault, Johansson.
    Boston Bruins: Thomas (Chudobin) – Zanon, Corvo, Ference, Chára "C", Seidenberg, Mottau – Campbell, Rolston, Lucic, Seguin, Paille, Thornton, Kelly, Bergeron, Krejčí, Peverly, Marchand, Pouliot.

    Rozhodca: Doplníme