Florida – NJ Devils 3:0 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:1 (kon.)
Arizona – Chicago 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Washington – Boston 3:4 (po pr.)
koniec
Florida Panthers
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 22.04.2012, 00:35Play-off NHL
Partner:
     
    59:27
    Florida právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ KOPECKÝ ujížděl na prázdnou bránu, a i když nedokázal kvůli Kovalčukově faulu zakončit, mohou se domácí příznivci radovat. Následovat totiž může jediné - technický gól!
     
    53:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba, která může stát New Jersey zápas! Do této chvíle výborný Brodeur vyjel za branku, kde se nedohodl s obráncem. Toho využil Versteeg, který puk poslal před hostující klec a SCOTTIE UPSHALL mohl v pohodě zakončit do odkrytého prostoru. Asistence: Kris Versteeg, Shawn Matthias.
     
    24:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita! Weiss nahrál KRISI VERSTEEGOVI, jež z levého kruhu ranou z první propálil hostujícího gólmana. Asistence: Stephen Weiss, Brian Campbell.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 24. Versteeg (Weiss, Campbell), 54. Upshall (Versteeg, Matthias), 60. Kopecký


    Florida Panthers: Theodore (Clemmensen) - Campbell, Garrison, Weaver, Kulikov, Gudbranson, Jovanovski - Versteeg, Weiss, Fleischmann - Samuelsson, Goc, Bergenheim - Upshal, Matthias, Wolski - Kopecký, Madden, Sturm.
    New Jersey Devils: Brodeur (Hedberg) - Fayne, Greene, Židlický, Salvador, Harrold, Volčenkov - Kovalčuk, Zajac, Parise - Zubrus, Eliáš, Sýkora - Clarkson, Henrique, Ponikarovsky - Bernier, Gionta, Carter.

    Rozhodca: Lee, McCauley - Murphy, Murray