Mladá Boleslav – Chomutov 0:3 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 22.04.2012, 17:00Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    55:08
    Piráti právě vstřelili branku!

    Tak tento gól byl již na snadě. Boleslav nedokázala soupeře vytlačit z pásma. David HRUŠKA střílí v tomto utkání svůj hattrick.
     
    53:30
    Za vzájemnou potyčku vyloučeni současně Štěpán Hřebejk (CHM) za držení protihráče a Martin Dudáš (MBL) za hrubost.
     
    42:52
    Po pěkné akci Jiránka s Výborným si půjde na čtyři minuty posedět Jaroslav Balaštík, který v útočném pásmu nehezky sestřelil Lukáše Pulpána, který se zvedá z ledu jen velmi těžce.
     
    36:05
    Oba výtržníci dostávají dvě minuty za hrubost a vhazuje se ve středním pásmu. Boris Žabka navíc 2 minuty ke svému trestu. Hra pokračuje v pěti proti čtyřem.
     
    35:04
    Současně vyloučeni boleslavský Jakub Čutta na 2 minuty za hrubost, chomutovský Seman vyloučen na 2 minuty za sekání. Pokračuje původní přesilovka domácích, hraje se tedy v pěti proti čtyřem.
     
    34:20
    Na straně hostí je vyloučen David Havíř za držení protihráče.
     
    33:58
    Tomas přestřelil zívající prázdnou chomutovskou klec!
     
    27:50
    Piráti právě vstřelili branku!

    A Chomutovským se to opravdu podařilo. Při signalizovaném trestu nepustil Chomutov puk ze svých holí a po přihrávce Milana Procházky mířil David HRUŠKA nekompromisně k tyči. Asistence: Milan Procházka.
     
    23:42
    Jaroslav Hübl neudržel kotouč a chomutovští hráči tak mohli dorážet. Hübl se poté dostal na zem a zalehl puk, rozhodčí odpískali konec celé akce a teprve až poté se kotouč dostal za čáru, takže gól nebyl uznán.
     
    21:24
    Piráti právě vstřelili branku!

    Tak po velké pumelenici, která vznikla před Hüblem se dostává Chomutov do vedení. Macháček dlouho popojížděl s pukem na dostřel brány a pak puk postoupil Davidu HRUŠKOVI, který se nemýlil.
    Asistence: Petr Macháček.
     
    16:40
    A Chomutov se bude muset znovu bránit. Na trestou míří Milan Kraft, kterého sudí vylučují za sekání.
     
    14:39
    Chomutov půjde do tří. Na ledě zůstal ležet boleslavský kapitán David Výborný, kterého fauloval Milan Procházka. Boleslav bude mít tedy možnost hrát 44 vteřin přesilovku pěti proti třem.
     
    13:23
    Milan Kraft vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    09:08
    Vyloučení na straně hostí. Na dvě minuty si jde sednout Jakub Grof za nedovolené bránění a Mladá Boleslav si tak zahraje přesilovku.
     
    02:44
    Vyloučení opět na straně Boleslavi. Dvě minuty si odsedí Mikulík za držení hole.
     
    01:27
    Vyloučen hráč Boleslavi Steven Goertzen na 2 minuty za vysokou hůl.

    Zdena Bobková

    Góly a asistencie: 22. Hruška (Macháček), 28. Hruška (Procházka), 56. Hruška (Pulpán, Kraft)


    BK Mladá Boleslav: Hübl (Valent) - Baldwin, Chaloupka, Beňovič, Žabka, Hay, Dudáš, Rýgl, Mozík - Balaštík, Výborný, Mikulík - Podkonický, Nouza, Goertzen - Pabiška, Bahenský, Stieler - Tomas, Loskot, Lenc
    Piráti Chomutov: Řehoř (Duba) - Pulpán, Pavlas, Havíř, Mrázek, Grof, Macháček, Jillson - Jíra, Kraft, Hřebejk - Ondřej, Sikora, Hromas - Hruška, Lapšanský, Procházka - Seman, Diviš, Gajovský – Haffenrichter, Rutta, Endál

    Rozhodca: Šindler, Jeřábek - Barvíř, Plümel