Brest – Rennes 0:1 (kon.) | Caen – Saint-Étienne 1:4 (kon.) | Dijon – Lille 0:2 (kon.)
Évian TG – Toulouse 2:1 (kon.) | Montpellier – Valenciennes 1:0 (kon.) | Nice – Auxerre 1:0 (kon.)
Bordeaux – Marseille 2:1 (kon.)
koniec
SM Caen
1:4 (0:1)
AS Saint-Étienne
cz Sobota 21.04.2012, 19:00 • Stade Michel d'Ornano • Ligue 1 Uber Eats
     
    84
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A je dobojováno a to jistojistě! Perrin prve vyslal centr na Gradela, který si počkal na nejvhodnější moment a poslal načechraný míč na hlavu PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, který druhou trefou v zápase rozhoduje o vítězství svého celku - 1:4!
     
    72
    Cean právě vstřelilo branku!
    Jakoby se nám roztrhl pytel s brankami! Ještě stále není rozhodnuto, protože po střele Nianga z dorážky prosadil LIVIO NABAB a dává tak svému týmu ještě malou naději - 1:3!
     
    70
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A máme nejspíše rozhodnuto! Vše započal skvělým průchodem Guilavogui, který našel zcela osamoceného Aubameyanga, který sice napálil míč jen do Thebauxe, pro dobíhajícího MAXE GRADELA to již však byl jednoduchý úkol - 0:3!
     
    60
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Teď hráči St Ettiene předvedli krásnou přímočarou akci! Guilavogui přihrál na PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, který krásným obstřelem překonal Thebauxe podruhé - 0:2!
     
    39
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    A nakonec taktika obléhání vyšla! Lemoine již po několikáté velmi šikovně odcentroval a jeho nabídku "využil" domácí obránce AURÉLIEN MONTAROUP, který míč nechtěně srazil do protipohybu Thebauxe -0:1!

    Dominik Tobola

    Góly: 72. Nabab - 39. Montaroup (vla.), 60. Aubameyang, 70. Gradel, 84. Aubameyang

    Karty:   19. Nabab (CEN)


    SM Caen: Thebaux - Vandam, Hertaux, Sorbon, Montaroup, Proment (46. Leca), Seube (46. Nivet), Fajr (46. Traoré), Niang, Bulot, Nabab.
    AS Saint-Étienne: Ruffier - Perrin, Mignot, Zouma, Ghoulam, Guilavogui, Lemoine (71. Battles), Clement, Gradel (84. Alonso), Aubameyang (88. Sinama-Pongolle), Sako.

    Rozhodca: Olivier Thual.