Ottawa – NY Rangers 0:1 (kon.) | Washington – Boston 3:4 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:4 (kon.)
koniec
Washington Capitals
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
Boston Bruins
cz Utorok 17.04.2012, 01:30 • Verizon Center, Washington • Play-off NHL
Partner:
     
    58:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Lucic nakopl svůj tým k velmi důležité brance! I když ZDENO CHÁRA dnes úplně nebyl ve své kůži, do jeho bomby od mantinelu vložil hůl Roman Hamrlík a nešťastně tak překonal vlastního brankáře. Asistence: Patrice Bergeron, Dennis Seidenberg.
     
    54:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Verizon Center zaplavila vlna veselí! Boston propadl ve středním pásmu, pozapomněl na BROOKSE LAICHE, jenž si při samostatném nájezdu položil Thomase a dramaticky srovnal. Asistence: Nicklas Bäckström, Mike Green.
     
    41:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    To je vskutku neuvěřitelné, jaké štěstí má na Capitals BRIAN ROLSTON. Hráč, který nebyl ani v základní sestavě a nastoupil v průběhu utkání, se nejrychleji zorientoval v nepřehledné situaci před Holtbym a dává další důležitý gól Bostonu v sérii. Asistence: Chris Kelly, Zdeno Chára.
     
    29:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    To se následně Washingtonu vymstilo, Campbell si vyjel k mantinelu, předal puk na modrou Zanonovi, jehož ránu do Holtbyho srazil DANIEL PAILLE, následně si ji našel před domácím brankářem a posunul do branky. Asistence: Greg Zanon, Gregory Campbell.
     
    20:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Přichází ale blesková odpověď! ALEXANDER OVEČKIN byl dopředu vyslán Laichem, i přes bránění Cháry a Seidenberga dojel puk, do nějž vší silou před Thomasem udeřil a vrátil vedení na stranu svého mužstva. Hra 4 na 4 týmům evidentně prospívá. Asistence: Brian Laich, Roman Hamrlík.
     
    20:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak jsem to s tím špatným vstupem přehnal, RICH PEVERLEY si vzal puk ve středním pásmu, převezl si jej z jedné strany na druhou a pak švihem překonal Holtbyho, jemuž se od lapačky odrazil puk do masky a do branky. Asistence: Zdeno Chára, Andrew Ference.
     
    16:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Další střela na Thomase ale již končí gólem a domácí tak využívají vyloučení Zdena Cháry. ALEXANDER SJOMIN si před modrou srovnal puk na hokejku, využil stínění Laicha před Thomasem a poslal svůj tým střelou mezi betony do vedení. Asistence: Brooks Laich, Alexander Ovečkin.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 16. Sjomin (Laich, Ovečkin), 21. Ovečkin (Laich, Hamrlík), 54. Laich (Bäckström, Green) - 21. Peverley (Chára, Ference), 30. Paille (Zanon, Campbell), 42. Rolston (Kelly, Chára), 59. Chára (Bergeron, Seidenberg)


    Washington Capitals: Holtby (Sabourin) - Carlson, Alzner, Green, Hamrlík, Wideman, Schultz - Brouwer, Laich, Ovečkin - Sjomin, Bäckström, Johansson - Perreault, Beagle, Chimera - Ward, Hendricks, Aucoin
    Boston Bruins: Thomas (Chudobin) - Ference, Chára, Zanon, Seidenberg, Corvo, Mottau - Peverley, Krejčí, Lucic - Seguin, Bergeron, Marchand - Caron, Kelly, Pouliot - Thorton, Campbell, Paille

    Rozhodca: Lee, McCauley - Murphy, Sericolo