Košice – HC Slovan 4:2 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC SLOVAN Bratislava
Pondelok 09.04.2012, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sleduje 6 491 divákov.
     
    Dnes sme videli úplne iné Košice ako včera a tak ako včera zaslúžene vyhrali hostia, tak dnes to boli práve domáci, ktorí zaslúžene vyhrali 4:2. Domáce publikum skandovaním "Chlapci bojovať" odprevádzajú svojich hráčov do šatne. Séria sa presúva do hlavného mesta a už teraz máme istotu, že sa minimálne ešte raz do Košíc vrátime. Prajem Vám príjemný zvyšok sviatočného večera. (20:15:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Domáce publikum v stoji ďakuje svojím hráčom a oslavuje prvý bod vo finálovej sérii.
     
    59:00
    Minúta do konca tretej tretiny a zrejme aj zápasu.
     
    58:33
    Košičania sú usadení v pásme hostí a to im v týchto chvíľach úplne vyhovuje.
     
    58:02
    Po tvrdom zákroku je vylúčený Libor Hudáček a tréner Jan Neliba ho určite nepochváli. Mladý útočník hostí dostal 2 minúty za napadnutie hlavy a krku +10 minútový osobný trest.
     
    57:08
    Slovan dal gól!
    A možno zrejme ešte tak celkom nerozhodol. Rýchlo sa podarilo znížiť MICHALOVI DOBROŇOVI. V tom istom čase si hostia zobrali oddychový čas. Asistencie: Ján Lipiansky, Ivan Švárny.
     
    56:14
    Košice dali gól!
    MARCEL HAŠČÁK dostal prihrávku na modrú, obrana hostí ho už nestihla prekrížiť a dnes výborný útočník domácich strelou švihom k tyči zrejme rozhoduje dnešné stretnutie. Asistencie: Dušan Pašek, Michal Šeda.
     
    55:25
    Po strele od Lipianského vyrazil Hylák pred Draveckého, ktorému puk ušiel len k Hudáčkovi a ten tvrdou strelou nechal vyniknúť Hyláka.
     
    55:00
    Päť minút do konca tretej tretiny a puk majú hostia vo svojom pásme.
     
    54:33
    Miroslav Zálešák už odchádzal striedať, Peter Bartoš vystihol rozohrávku prihral na Kristeka a ten pristrčil na Zálešáka, ktorý neprestrelil dnes výborného Konráda v bránke Slovana.
     
    53:40
    Tvrdé a čisté zákroky na oboch stranách.
     
    52:26
    Michel Miklík našiel z rohu klziska pred bránkou Stanislava Grona, ten pekným tečom takmer našiel medzierku medzi Konrádovými betónmi.
     
    51:12
    Konrád sa teraz určite nenudí, množstvo striel letelo na jeho bránku, strely Baláža a Kristeka brankár hostí vyrazil.
     
    50:12
    Strelu MIichala Nováka pekne tečoval Dušan Pašek, o pár sekund strelu Marcela Haščáka len s námahou vyráža Konrád za seba.
     
    49:08
    Puk sa po zrazenej prihrávke od Šatana dostal až do stredného pásma.
     
    47:59
    Slovanisti to majú ešte zložitejšie, rýchly gól by ich vrátil do hry, ale domáci sa dobre bránia.
     
    46:04
    Košice dali gól!
    Domáci odskakujú hosťom na rozdiel dvoch gólov. Puk smeroval po mantinely, aby z jednej nádherne našiel Martin Chovan pred bránkou VLADIMÍRA DRAVECKÉHO a ten peknou kľučkou a strelou po ľade strieľa svoj prvý gól v zápase. Asistencie: Martin Chovan, Marcel Haščák.

    Miroslav Samseli

    Góly a asistencie: 1. Miklík (Bartoš), 26. Miklík (Jenčík), 47. Dravecký (Mar. Chovan, Haščák), 57. Haščák (Pašek, Šeda) - 25. Štajnoch, 58. Dobroň (Lipiansky, Švárny)


    HC Košice: Hylák (Halász) - Homér, Tabaček (A), Šeda, Kolba, Novák, Mar. Chovan, Gajdoš - Pašek, Haščák, Dravecký (A) - Bartoš, Kristek, Zálešák (K) - Jenčík, Gron, Miklík - Mlynarovič, Hvila, Baláž - Piatak
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HC SLOVAN Bratislava: Konrád (Karhunen) - Švarný, Dobroň, Ďatelinka, Frühauf, Jerofejevs, Štajnoch, Preisinger, Kozák - Hudáček, Lipiansky (A), Šatan (K) - Bakoš, Kukumberg (A), Hudec - Skokan, Bulík, Bartánus - Harvey, Buc, Kudrna
    Tréner: Jan Neliba

    Rozhodca: J. Konc, J. Kubuš - P. Stano, R. Gajan

    Diváci: 6 491