Čeljabinsk – Omsk 0:1 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Avangard Omsk
cz Piatok 06.04.2012, 15:00 • Yunost Sport Palace • Play-off KHL
Partner:
     
    58:59
    Bulis netrafil priestor bránky, keď najprv strieľal od modrej jeden z hráčov domácich, puk sa odrazil od mantinelu presne na hokejku Bulisa, ten však nenamieril presne, následne sa ešte snažil Katichev, ten znova trafil iba brankára hostí.
     
    49:18
    Ivanov prihráva Averinovi, ten však nebol schopný vystreliť, keďže bol krytý obrancom Traktoru.
     
    37:37
    Frolov fauluje, hostia budú v oslabení o dvoch hráčov.
     
    37:29
    Salmela fauluje, Bulanov ho posiela na trestnú lavicu, Salmela je vylúčený za podrazenie.
     
    36:01
    Bulis sa dostal k puku, prihráva Chistovovi, ten predlžuje na Ryazantseva, no Ryazantsev dlho držal puk na hokejke, Červenka ho zozadu bodal hokejkou, Ryazantsev nakoniec vystrelil iba do výstroje Rama.
     
    34:33
    Quint nahadzoval puk pred bránku, jeho pokus bol tečovaný, no puk znova iba tesne preletel ponad hornou tyčkou.
     
    29:27
    Bulanov znova vylučuje, Kontiola je vylúčený za držanie.
     
    25:10
    Popov je vylúčený za sekanie, presilovú hru si zahrajú domáci.
     
    24:38
    V strednom pásme hostia strácajú puk, Maxim Mamin kombinuje pred Ramom, Mamin sa nakoniec dostáva k strele, triafa však iba pravý betón brankára hostí a z následnej dorážky nebol schopný trafiť prázdnu bránku.
     
    23:33
    Burdasov prekorčuloval obrancu hostí, dostáva sa pred bránku, no tam bol skvelý Ramo, ktorý zneškodnil jeho bekhendovú strelu.
     
    18:03
    Kuznetsov fauluje, predvádza útočný faul, je vylúčený za držanie, presilová hra Traktoru je teda na konci, hrá sa 4 na 4.
     
    17:35
    Burdasov dostal po nose hokejkou od Kalinina, druhý menovaný putuje na trestnú lavicu, aj domáci si zahrajú presilovú hru, Kalinin je vylúčený za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    15:07
    Mamin oslabí vlastný tím, je vylúčený a putuje na trestnú lavicu.
     
    14:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Obrana domácich teraz nepochopiteľne nepokryla hneď troch hráčov hostí, radšej sa totiž nasáčkovali pred vlastnú bránku. ANTON BELOV to využil, dostal prihrávku pred medzikružie a dobrou strelou popod lapačku Garnetta dostáva puk do bránky. Asistencie: Martin Skoula, Alexander Nesterov.
     
    02:28
    Veľká šanca Traktora ! Karri Kamo sa však vyznamenal, keď najprv zneškodnil strelu z medzikružia, následnú dorážku Burdasova takisto chytil, hostia sa mu môžu poďakovať.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 15. Belov (Skoula, Nesterov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Proskuryakov) - Quint, Ryabykin, Giroux, Katichev, Vasilchenko, Ryazantsev, Razin, Nesterov - Chistov, Bulis, Kuznetsov - Kontiola, Yakutsenya, Panov - Popov, Glinkin, Burdasov - Sayustov, Mamin, Buturlin
    Avangard Omsk: Ramo (Kuznetsov) - Salmela, Pujacs, Skoula, Belov, Lyamin, Pivtsakin, Gusev, Pervushin - Kalinin, Volkov, Frolov - Sjomin, Kalyuzhny, Kurjanov - Cervenka, Popov, Perezhogin - Averin, Ivanov, Nesterov

    Rozhodca: Bulanov, Ronn Jyri - Zakharenkov, Sadovnikov