Kazachstan – Česko 2:3 (kon.) | Nórsko – Japonsko 4:2 (kon.) | Lotyšsko – Rakúsko 0:6 (kon.)
koniec
Kazachstan
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Česko
cz Piatok 30.03.2012, 12:00 • Olympic Center Ice Hall, Ventspils, Lotyšsko. • MS žien - 1. divízia, sk. A
Partner:
     
    45:44
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Kazašek končí kontaktní brankou. Fuxová nacentrovala zprava před bránu a Natalja JAKOVČUKOVÁ ze vzduchu usměrnila kotouč do sítě. Asistence: Aljona Fuxová.
     
    41:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky zase vedou o dva a vstupují do třetí třetiny podobně jako v předchozím zápase proti Lotyškám. Po přesné střele a odrazu od tyčky se prosadila ALENA POLENSKÁ. Asistence: Sonja Nováková.
     
    39:27
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A Kazašky dvojnásobnou přesilovku využívají. Z úhlu po zemi se trefila OLGA KONYŠEVOVÁ. Asistence: Vikrorija Sazonovová a Věra Nazyrovová.
     
    24:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky vedou o dva! Po vyhraném buly střílela LUCIE POVOVÁ z bezprostřední bllízkosti, první rána se odrazila od betonů kazašské gólmanky zpět na její hokejku a druhý pokus už skončil v síti. Asistence: Katka Kaplanová.
     
    03:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Když nevíš co s pukem, prostě ho vystřel na bránu! Přesně tímto heslem se řídila Chmelová, která z pravého kruhu vypálila a LUCII POVOVÉ se povedlo kotouč šikovně tečovat. Asistence: Klára Chmelová.

    Ondřej Kubát

    Góly a asistencie: 40. Konyševová (Sazonovová, Nazyrovová), 46. Jakovčuková (Fuxová) - 4. Povová (Chmelová), 25. Povová (Kaplanová), 42. Polenská (Nováková)


    Kazachstan: Obydennovová (Raušanovová) – Konyševová, Sazonovová (C), Šuová, Mussatajevová, Moldabajová, Tussubžanovová – Fuxová, Tuchtijevová, Jakovčuková – Sviridovová, Nazyrovová, Koroljevová – Ryspeková, Šegebajevová, Nurgaljevová – Kartanbajevová, Šanšinová.
    Česko: Lhotská (Bečevová) – Herzigová, Horálková, Tejralová, Flachsová, Pekárková, Fialová, Kubátová – Studentová, Holešová, Manhartová – Nováková, Polenská (C), Křížová – Chmelová, Povová, Kaplanová – Solničková, Tomigová, Přibylová.

    Rozhodca: Blairová (USA) – Leetová (EST), Partanenová (FIN)