HC Slovan – Trenčín 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
HC SLOVAN Bratislava
5:4 (1:1,1:1, 2:2)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 25.03.2012, 18:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    70:00
    Koniec zápasu. (20:54:57)
     
    63:48
    Slovan dal gól! Lipiansky vyhral buly, posunul na modrú Dobroňovi, ktorý našiel na pravej strane nabiehajúceho MIROSLAVA ŠATANA, ktorý nakorčuľoval pred bránku, položil si Kováča a nekompromisne zakončil. Prvé stretnutie právom vyhráva domáci HC Slovan a hostia si budú musieť na zajtrajší duel, ak budú chcieť uspieť, prichystať trošku iný scenár, ako predviedli v tom dnešnom. Stav série 1:0 pre Slovan, z Bratislavy prajem všetkým ešte pekný večer a fanúšikom hostí, ktorí sa dnes zišli v početnom stave šťastnú cestu domov.
     
    63:41
    Z pravej strany od modrej tvrdo pálil Ďatelinka, Kováč lapá do náručia.
     
    63:19
    Zakázané uvoľnenie hostí, na ľade zostal ležať na vlastnej modrej jeden z hráčov hostí, Nechala, otrasený odchádza na striedačku.
     
    62:04
    Jerofejevs z ľavého kruhu strieľa mimo bránku.
     
    61:38
    Milimetrový ofsajd domácich.
     
    61:14
    Sojčík to skúšal nakorčuľovaním spoza bránky pred Karhunena po ľade, bez úspechu.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 20:42.
     
    V tretej tretine sme videli pekný hokej, hostia sú pasívni, nehrajú len to čo potrebujú, ale so šťastím sa im darí z minima vyťažiť maximum. Pomer striel po jednotlivých tretinách bol: 12:10, 12:3, 16:6, celkovo 40:19, no ukazovateľ skóre na svetelnej kocke ukazuje stav 4:4. Trenčínu sa podarilo v závere po time-oute vstať z mŕtvych, po krátkej úprave ľadu bude nasledovať 10 minútové predĺženie hry. Domáci musia udržať nervy na uzde, niektoré výroky hlavných arbitrov sa nepáčili nielen publiku, ale ani hráčom a tak po Bakošovi si vyslúžil hneď po strelení gólu panenku aj autor gólu Libor Hudáček. Zápas pôjde o chvíľku do predĺženia, uvidíme, či sa na konci budú radovať domáci tvorcovia hry, alebo z mála striel efektívne ťažiaci vojaci spod hradu Matúša Čáka.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:58
    Obrovská šanca domácich, obranca hostí puk takmer z bránkovej čiary po prekonaní Kováča vyhadzuje späť do poľa.
     
    59:20
    Trenčín dal gól! Puk sa odrazil k ľavému rohu Karhunenovej bránky, kde stál osamotený PETER FABUŠ, Karhunen sa už nestihol presunúť a tak je stav stretnutia vyrovnaný. Asistencie: Ladislav Gabriš a Jakub Gašparovič.
     
    58:59
    Oddychový čas hostí.
     
    58:59
    Zakázané uvoľnenie domácich.
     
    58:43
    Skákajúci puk kováč vykryl.
     
    57:55
    Slovan dal gól! Miroslav Šatan ešte v strednom pásme poslal prihrávku na stranu KEVINOVI HARVEYOVI, ktorý strelou od kruhu prekonal Kováča. Asistencia: Miroslav Šatan a Alexandrs Jerofejevs.
     
    57:26
    Zakázané uvoľnenie domácich.
     
    57:00
    Švarný vyslal tvrdú strelu od modrej, lapačka Kováča na mieste.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 20. Skokan (Bakoš, Bulík), 37. Švarný (Šatan, Lipiansky), 51. Hudáček (Šatan, Lipiansky), 58. Harvey (Šatan, Jerofejevs), 64. Šatan (Lipiansky, Dobroň) - 20. Šťastný (Filo), 24. Filo (Mikula, Kopecký), 52. Hlubuček (Gašparovič, Daňo), 60. Fabuš (Gabriš, Gašparovič)


    HC SLOVAN Bratislava: Karhunen - Švarný, Dobroň, Ďatelinka, Frühauf, Jerofejevs, Štajnoch, Jass, Kozák - Hudáček, Lipiansky, Šatan - Bartánus, Kukumberg, Hudec - Skokan, Bulík, Bakoš - Harvey, Preisinger, Buc
    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Gabriš, Biro, Hlubuček, Nechala, Trefný, Bednár, Imrich, Habšuda - Pardavý, Melichárek, Fabuš - Gašparovič, Šťastný, Daňo - Tybor, Tvrdoň, Sojčík - Mikula, Filo, Kopecký

    Rozhodca: Baluška Vladimír, Müllner Róbert, Stano Peter, Novák Milan

    Diváci: 9.322