Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Žižkov – Jablonec 4:2 (kon.) | Teplice – Sigma Olomouc 3:1 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
2:0 (1:0)
FK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 25.03.2012, 17:00 • Všesportovní stadion Hradec Králové • Gambrinus liga
     
    82
    Do rychlého brejku se hnal aktivní Tomáš Malinský, ten byl ostře zastaven Václavem Kalinou a narodila se další žlutá karta.
     
    81
    Pavel Černý zastavil lehce za půlkou akci soupeře a dostane žlutou kartu.
     
    70
    Milan Fukal si počínal ne zrovna šťastně a dopustil se přestupku. Rozhodčí je dnes nemilosrdný a každou podobnou věc trestá žlutou kartu, výjimku nedostane ani hradecký kapitán.
     
    53
    Jasmin Ščuk si počínal na půlící čáře až příliš neobratně a musel zastavit jednoho z Hradeckých nedovoleným způsobem. Sudí je neoblomný a uděluje mladoboleslavskému hráči kartu barvy žluté.
     
    41
    Martin Fillo se až moc zbytečně oháněl, za což také dostává žlutou kartu.
     
    41
    Neúnavný Vojtěch Štěpán se hnal do otevřené obrany Středočechů. Byl zastaven pouze za cenu faulu. Tomáš Janíček si za tento zákrok vysloužil od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    9
    Jan Šisler nevybíravě fauloval na půlící čáře Tomáše Janíčka. Hlavní sudí ihned vytahuje žlutou kartu. Janíček se těžce zvedá, vypadá to ale, že bude v pořádku.

    Sanny Muharem

    Góly: 36. Štěpán, 89. Dvořák

    Karty:   9. Šisler (HKR), 70. Fukal (HKR), 81. Černý (HKR) - 41. Janíček (MBL), 41. Fillo (MBL), 53. Ščuk (MBL), 82. Kalina (MBL)


    FC Hradec Králové: Lindr – Plašil, Fukal "K", Šisler, Poděbradský – Zelený, Hochmeister, Holeš, Jaroušek – Štěpán (77. Malinský), Černý (82. Dvořák).
    FK Mladá Boleslav: Miller – Kalina, Rolko "K", Šírl, Ščuk (79. Brunclík) – Zahustel, Kúdela, Janíček, Fillo (60. Štohanzl) – Chramosta (62. Bořil), Mareš.

    Rozhodca: Jílek – Mencl, Makovička

    Diváci: 3982