K. Vary – Litvínov 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 3:0 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Slavia Praha
cz Nedeľa 18.03.2012, 18:30 • ŠKO-ENERGO aréna • Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    35:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Opět TOMÁŠ NOUZA! Prokličkoval se od mantinelu do mezikruží a Miroslava Kopřivu překonal elegantními houslemi. Asistence: David Vrbata.
     
    34:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí znenadání zvyšují své vedení. Slávisté svůj tlak nedokázali vystupňovat a ztratili pásmo. TOMÁŠ NOUZA překonal Kopřivu, který se rukavicí snažil jeho nahození zastavit, ale vypadalo to, jako by si s ní puk poslal sám do branky. Asistence: Milan Mikulík, David Vrbata.
     
    17:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce je tu první zásah do černého v tomto utkání. Od Kopřivovy levice nahrával před brankoviště Mikulík, a našel tam skvěle postaveného DAVIDA VRBATU, proti jehož dorážce nemohl hostující brankář nic udělat. Asistence: Milan Mikulík.

    Lukáš Chuchválek

    Góly a asistencie: 18. Vrbata (Mikulík), 35. Nouza (Mikulík, Vrbata), 36. Nouza (Vrbata)


    BK Mladá Boleslav: Hübl (Příhoda) - Baldwin, Beňovič, Hay, Žabka, Čutta, Mozík, Chaloupka - Balaštík, Pabiška, Rýgl, Loskot, Stieler, Vrbata, Nouza, Mikulík, Goertzen, Podkonický, Tomas, Bahenský, Výborný (C).
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Kadlec (C), Valach, Kuboš, Šulc, Kolařík, Krejčík - Pospíšil, Dušek, Krenželok, Vondrka, Hertl, Tomica, Micka, Růžička, Sklenář, Jaškin, Jelínek, Doležal, Špelda.

    Rozhodca: Hrubý, Homola - Bejček, Horinek

    Diváci: 2715