D. Moskva – Novgorod 3:4 (po pr.) | A. Mytišči – Petrohrad 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Atlant Mytišči
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
SKA Petrohrad
cz Sobota 17.03.2012, 14:30 • Aréna Mytišči • Play-off KHL
Partner:
     
    65:38
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Obránce Semjonov si sjel až do prostoru kruhu, odkud vypálil. Odražený kotouč se dostal k modré čáře, kde číhal JANNE NISKALA, jehož dělovka skončila až v síti. Brankář Štěpánek okamžitě vyjel za hlavním rozhodčím s tím, že gól nemůže platit, neboť byl podle jeho názoru nedovoleně atakován v brankovišti. Sudí ovšem jeho protest nevyslyšeli a branku uznali. Atlant tak snižuje stav série na 1:2 ze svého pohledu.
     
    45:11
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí po pohledné kombinaci srovnávají. Žerděv se elegantně zbavil obránce Višněvskiho, načež předložil přesnou přihrávku PATRIKU ZACKRISSONOVI, pro kterého už nebyl žádný problém trefit odkrytou část branky.
     
    10:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ukázkovou kombinaci předvedli hráči Petrohradu. FJODOR FJODOROV si najel na modrou čáru, kde přihrál Něprjavevovi, který mu puk vrátil, a ruský útočník se ve vyložené šanci již nemýlil.

    Michal Šandor

    Góly a asistencie: 46. Zackrisson (Žerděv), 66. Niskala (Semjonov) - 11. Fjodorov (Něprjajev)


    Atlant Mytišči: Barulin (Kotčněw) - Semjonov, Niskala, Zubarev, Nurislamov, Ternavskij, I. Višněvskij - Zackrisson, Andersson, Žerděv - Lewandowski, Upper, Radivojevič - Rybakov, Kablukov, Rudenko - Šiškanov, Musatov, Gluchov.
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Koltsov, Kalinin, Denisov, Pěrvyšin, V. Višněvskij, Vorobjov, Grebeškov - Průcha, Tichonov, Thoresen - Martensson, Afinogenov, Weinhandl - Něprjajev, Fjodorov, Arťuchin - Makarov, Monachov, Tarasenko.

    Rozhodca: Baluška, Ronn - Zacharenkov, Morozov

    Diváci: 6800