Žilina – HC Slovan 3:1 (kon.) | Trenčín – Poprad 4:1 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK Poprad
Utorok 13.03.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Trenčín dal gól!
    Trenčania spečatili výsledok stretnutia na konečných 4:1 gólom do prázdnej bránky, jeho autorom JAKUB GAŠPAROVIČ. Asistencia: Peter Sojčík
     
    48:07
    Poprad dal gól!
    Presilovka Popradu prináša hosťom prvý gólový úspech v Trenčíne. Statická presilovka sa nakoniec premenila v dobrú kombináciu prihrávok z prvej a podobne vyslal strelu na bránku Kováča aj ĽUBOMÍR VAIC, ktorý prestrelil Kováča. Asistencie: Stanislav Balán, Štefan Fabian.
     
    31:27
    Trenčín dal gól!
    Nedáš - dostaneš. Skutočne sa opäť potvrdilo toto pravidlo. Popradčania sa zabudli niekde v útočnom pásme, Trenčania zaútočili v prečíslení troch proti jednému a Pardavý s PETROM FABUŠOM zohrali spoločnú kombináciu naozaj ukážkovo s koncovkou druhého menovaného. Asistencia: Ján Pardavý
     
    20:31
    Trenčín dal gól!
    Tak ešte raz. Druhá presilovka využitá a Ján Pardavý to spravil skutočne bravúrne. Puk si prehodil najskôr na bekend, potom na forhend a napokon poslal puk včas za Melicherčíka. Asistencia: Ladislav Gábriš
     
    16:54
    Trenčín dal gól!
    Trenčanom sa podarilo dostať sa do vedenia po presilovke, v ktorej dokázali Popradčanov zovrieť a ohroziť. Melicherčík vyrazil nahodený puk pre seba, tam dokorčuľoval ANDREJ ŠŤASTNÝ, ktorého prvá dorážka ešte gólová nebola, ale tá druhá už hej. Asistencie: Libor Hlubuček, Marko Daňo.

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 17. Šťastný (Hlubuček, Daňo), 21. Pardavý (Gábriš), 32. Fabuš (Pardavý), 60. Gašparovič (Sojčík) - 49. Vaic (Balán, Fabian)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Gábriš, Biro, Hlubuček, Nemčík, Trefný, Bednár, Nechala - Pardavý, Melichárek, Fabuš, Gašparovič, Šťastný, Daňo, Tybor, Tvrdoň, Sojčík, Mikula, Filo, Kopecký, Fojtík.
    HK Poprad: Melicherčík - Pentikäinen, Suchý, Tavželj, Kovačevič, Fabian, Kramár, Malina - Vandas, Koskinen, Kuľha, Svitana, Balán, Vaic, Svačina, Stromberg, Lapáč, Škovira, Takáč, Homa.

    Rozhodca: Jonák, J.Konc - Valach , Tvrdoň

    Diváci: 4210