Žilina – HC Slovan 3:1 (kon.) | Trenčín – Poprad 4:1 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Utorok 13.03.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Žilina dala gól!
    Puk si spred Laca zobral RÓBERT HUNA, vyviezol ho do stredného pásma, odkiaľ ho poslal do siete prázdnej slovanistickej brány! 3:1! Asistenciu si pripísal Tomáš Houdek.
     
    48:22
    Slovan dal gól!
    JÁN LIPIANSKY si našliapol porpi mantinely s pukom, prekorčuľoval s pukom až pred Laca. Žilinského brankára donútil ľahnúť si na ľad a potom to už Lipiansky poslal do siete. Asistenciu si pripísal Maris Jass.
     
    19:26
    Žilina dala gól!
    Tak a táto presilovka domácim už vyšla! Václav Stupka sa doslova predrel do úniku, neulakomil sa a poslal prihrávku do tandemu spoluhráčovi menom TOMAŠ SÝKORA, ktorý poslal puk do horných priestorov Karhunenovej brány! Asistencie: Václav Stupka, Ján Dlouhý.
     
    01:33
    Žilina dala gól!
    Vlci sa rútili na bránu traja na jedného! Nezvládli to, ale k puku sa dostal za kruhmi stojaci Ďurkech, ktorého strelu ešte Karhunen dokázal vyraziť, no s následnou dorážkou hráča menom JAKUB DRÁBEK si už nedal rady. Asistencie: Juraj Ďurkech, Richard Smotrila.

    Marek Hudák

    Góly a asistencie: 2. Drábek (Ďurkech, Smotrila), 20. Sýkora (Stupka, Dlouhý), 59. Huna Ró. (Houdek) - 49. Lipiansky (Jass)


    MsHK Žilina:
    Laco (Johanes)- Devečka "C", Kudělka, Harant, Dlouhý, Houdek, Ďurkech, Krčula, Staňo- Sivák, Huna Ró., Huna Ri.- Sýkora, Nemec, Stupka- Smotrila, Drevenák, Drábek- Linet, Troliga, Kubiš

    HC Slovan Bratislava:
    Karhunen (Orčík)- Švárny, Dobroň, Ďatelinka, Fruhauf, Jerofejevs, Štajnoch, Jass, Kozák- Hudáček, Lipiansky "C", Bartánus- Kukumberg, Bulík, Hudec- Skokan, Sloboda, Bakoš- Harvey, Preisinger, Buc

    Rozhodca: Kubuš, Grečko- Stano P., Novák M.