Poprad – Trenčín 5:1 (kon.) | HC Slovan – Žilina 3:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 09.03.2012, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Trenčín dal gól!
    Tak predsa sa Dukla dokázala presadiť! ROMAN TVRDOŇ strelou zblízka zúžitkoval Tyborovu prihrávku, keď vymietol šibenicu za bezmocným opusteným Melicherčíkom. Asistencia Radoslav Tybor.
     
    44:13
    Poprad dal gól!
    Ani Hiadlovský neodíde s čistým štítom, po prečíslení, keď sa pekne zbavil súpera kľučkou Balán a poslal prihrávku cez os, využíva PATRIK SVITANA. Asistencie Stanislav Balán a Ľubomír Vaic.
     
    37:40
    Poprad dal gól!
    Kuľha tentokrát volil prihrávku a nie strelu spoza kruhu, Suchý zo stredu poslal puk pred bránu, kde ho do siete usmernil RICHARD RAPÁČ. Asistencie Radoslav Suchý a Martin Kuľha.
     
    33:49
    Poprad dal gól!
    Lahôdka v podaní MARTINA KUĽHU! Nádherný presilovkový príklep priamo do pravého vinkla; to treba vidieť, to treba zažiť! Asistencie Radoslav Suchý a Joonas Peteri Koskinen. Gratulujeme Kuľhovi k hetriku!
     
    32:50
    Poprad dal gól!
    Strela Koskinena sa odrazila od konštrukcie brány, Vandas puk prevzal, stočil sa za bránu a poslal na voľného MARTINA KUĽHU, ktorý ponúknutú šancu využil nekompromisnou strelou cez Kováčovu lapačku na druhý gól! Asistencie Michael Vandas a Joonas Peteri Koskinen.
     
    15:22
    Poprad dal gól!
    Balán vybojoval puk v rohu klziska a cez Vandasa sa dostal pred bránu na MARTINA KUĽHU, ktorý už len pohodlne doklepol do odkrytej brány; Kováč sa zdržal pri ľavej tyčke. Asistencie Michael Vandas a Stanislav Balán.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 16. Kuľha (Vandas, Balán), 33. Kuľha (Vandas, Koskinen), 34. Kuľha (Suchý, Koskinen), 38. Rapáč (Suchý, Kuľha), 45. Svitana (Balán, Vaic) - 59. Tvrdoň (Tybor)


    HK Poprad: Marcel Melicherčík - Pentikäinen, Suchý, Tavželj, Kovačevič, Fabian, D. Kramár, D. Brejčák, Malina - M. Vandas, Koskinen, Kuľha - P. Svitana, Balán, Vaic - Svačina, A. Kroták, R. Rapáč - Škovira, Strömberg, S. Takáč.
    HK DUKLA Trenčín: Kováč (38. Hiadlovský) - Hlubuček, E. Bednár, Biro, Gabriš, Nemčík, Trefný, Biro, Imrich, Štindl - J. Pardavý st., A. Šťastný, Fabuš - Ja. Gašparovič, Tybor, R. Tvrdoň - Mikula, Broska, Sojčík - M. Daňo, Melichárek, Filo.

    Rozhodca: Müllner, P. Grečko - Valach, Výleta